Bugüne kadar piramitleri hep dışından gördük ya içleri nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
su piramitlere akil sir ermiyor :S

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
fantastic

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Kim yaptı bu piramitleri?! :hakem:

cllgr

cllgr

Üye
4-5 bin yıldır hala gizemlerini koruyorlar.keşfedilmedik birçok yanları var.dünyada en çok görmek istediğim yerlerden biri.

omayra

Üye
Dıştan güzel görünseler de, içi kesinlikle korkutucu. İçini gezmeyi istemem. Ya kapılar kapanırsa!!

Yasminozz

Yasminozz

Üye
omayra' Alıntı:
Dıştan güzel görünseler de, içi kesinlikle korkutucu. İçini gezmeyi istemem. Ya kapılar kapanırsa!!

katılıyorum.....

kapalı alanlardan nefret ederim.......

alibaba44

Üye
yav arkadaslar bu japonlar herseyi cozdu bi su piramitleri cozemedi en iyisi bunlardan bir tanesini yıkmak ozaman herkes rahata kavusur ne var içinde demez

spook

spook

Üye
cok ilginç gorunuyorlar bide orda olmak vardır herhalde

G_Unit

G_Unit

Üye
enteresan

d'alessandro

d'alessandro

Üye
olağanüstü,birde o zamanki şartlara rağmen;)

odio

odio

Üye
keşke bir zaman makinası olsaydı of of...

delimakina

Üye
ürkütücü

Caine

Caine

Üye
yasminoz' Alıntı:
katılıyorum.....

kapalı alanlardan nefret ederim.......

benim kapalı alan fobim vardırrr. asla mr makinasına giremem. havasız< yerlerde kalamam, ciden görmeyi bende cok istiyorum ama dünyayı verseler içine girmem :bilmem: :ah: :aman:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Ben giriyorum; girdiğim an terlemeye başlıyorum. Böyle bir daralma geliyor; hemen fırlıyorum. :blink:

ocu77

ocu77

Üye
d'alessandro' Alıntı:
olağanüstü,birde o zamanki şartlara rağmen;)
o zamanki şartlarda mısırlılar geometri yönünden çok ileriydiler..adamlar güneşin yılın hangi gününde ne kadarlık yeryüzüne açı yapacaklarını bile biliyorlardı..ha dersenki o büyük taşları nasıl bu kadar düzgün bir şekilde yığdılar yine geometri ve insan gücü bence...uzaylılar felan uydurma bence...düşünsenize uzaylıların hiçmi işi gücü yoktuda dünyada mısır denen uygarlıkta adamların ölen kralları için bu şekilde mezarlar yapsınlar...

Treable

Treable

Üye
gerçekten çok enteresan. insan kaybolur yahu. birde süt bıraktığınızda mayasız olarak tabi. direkt yoğurt oluyormuş. tabi bu da yoğurdu bizim icad ettiğimizi çürütüyor. artı yaralar muhteşem bir hızla iyileşiyormuş.

paylaşmak istedim.
tşkler.

Treable

Treable

Üye
ha unutmadan piramitlerin nasıl yapıldığını da öğrendim.

yok arkadaşlar zaman makinesiyle geriye gitmedim tabi :kop:

şimdi bu arkadaşlar (ki aslında hiç birini tanımam) ilk katı yaptıkları zaman. üzerini taşacak kadar kumla örtüp, diğer taşları da odunlar üzerinde sürüklemek suretiyle ikinci katı yaparlarmış. sonra tekrar kum doldurup 3 katı vs. vs. böylece en üste kadar gelip bitirdikten sonra da. tüm kumları temizleyip o muhteşem piramidi ortaya çıkarırlarmış.

tşkler.

ısland

Üye
su piramitlere akil sir ermiyor :allalla::allalla::allalla::allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt