Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
[/DOUBLEPOST]
o 64 dosyasını anroid data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasörün içine at oyunu çalıştır bir defalığına internet ile çalıştır ki lisans kontrol etsin sonra istediğin zaman kapatabilirsin :oke:
Üstad ben tüm zipleri çıkarttım modern combat 4 de ama toplamda 1 adet dosya çıktı obb uzantılı (main.1100.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM.obb) içinden klasör falanda çıkartamıyorum bunun bir türlü yapamadım yardım edersen çok sevinirim.[/quote]
söylemeyi unutmuşşum obb dosya uzantısını zip olarak değiştir sonra çıkar
kardeş ben modern combat 4 ün kurulumunu yapamadım yardım edermsn
kardeşim hangi yerde takıldın?

szqn55

szqn55

Üye
tamam kardeş hallettm o dosyanın içinde files diye birtane daha klasör vardı onu kaldırdım direk dosyaya attm
birde 64 tane dosya yok diyenlere de o obb dosyasının uzantısını rar olarak değiştirin 64 dosyaya ulaşabilirsiniz
bu mc 4 ü nasıl yüklücz arkadaş yardımmodern combat 4 nasıl yüklücez yardım eden yokmu
bu 64 adet dosya neyin nesi
dostum 64 dosya indirdiğin dosyada bulunmuyor sadece obb dosyası var bak o obb dosyasının uzantısını mesele dosya.obb yazan yeri dosya.rar olarak değiştir ozamn bulursun içinde

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Remember Me
xmustx

xmustx

Üye
teşekkürler dostum :)

• Beğen

canadama

Üye
Ekleneceklerde eklenirse kusursuz bir liste olur

• Beğen
By_Khan

By_Khan

Üye
Emeginize saglik tesekkurler

• Beğen

kaplonbaa

Üye
Konu sahibi oncelikle tesekkurler.Bu gta3 u ingilizce olarak oynayabilir miyiz?Daha indirmedim de

• Beğen
cemil 14

cemil 14

Üye
Teşekkürler.

• Beğen

Manofking

Üye
ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM forumdaki en iyi Oyun konusu

• Beğen
yunus5055

yunus5055

Üye
batman oyununu calıstıramadım acılıyor sonra dosya kontrol edıyo ok deyıp oyuna baslayıon yazıyo tıklayınca kapanıyo tekrar .. net acık kapalı tel ıng turkce denedım yıne olmadı ... tel xperia z ... dıger oyunlarad sıkıntı yopk ... tel rootsuz ... elıne saglık yıne forumdakı en saglam oyun konusu ıolmus ...

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
batman oyununu calıstıramadım acılıyor sonra dosya kontrol edıyo ok deyıp oyuna baslayıon yazıyo tıklayınca kapanıyo tekrar .. net acık kapalı tel ıng turkce denedım yıne olmadı ... tel xperia z ... dıger oyunlarad sıkıntı yopk ... tel rootsuz ... elıne saglık yıne forumdakı en saglam oyun konusu ıolmus ...
rica ederim,kardeşim telefonun oyunun play markette uyumlu mu?
ayrıca ram temizleyipte bir gir istersen :oke:
o da olmadı sağlık olsun kafan rahat olsun fazla uğraşma olmuyorsa bırak gitsin :oke:
benimde nova 3 telefonum kaldırdığı halde tüm sürümleri denememe rağmen malesef sonu hüsranla bitti artık açarsa oynarım açmazsa arkasına bakmam bile neyse kardeşim selametle :oke:

yunus5055

yunus5055

Üye
eywllh :) ... bu marketle uyumlu olma olayı nedır bılmıyorum onuda soylersen bı ara cok makbule gecer ... bu arada arkadasın telıne oyun atıyorduk gecen gun benım telden ... aslaft8 modern combat 3 fıln hepsını ayarladım acıldılar neyse sıxguns ı attım ona oyun acılıyo lısans hatası dedı bunu nasl ayarlıyoruz ? androıde yenı gectım yavas yavas ogrenıyorum sıstemı :) .. ve telı root yapıcaktım ama ayarlar menusunde usb hata ayıklayıcı yok .. surum 4.2.2 ... bımeks te y ken telde gormustum o ayarı 4.1.4 vardı sanırım o telde ...dungeon hunter4 lınkler olmus patron bı el atarsak :)bu arada modern combat 4 un kurulum acıklamasını bıraz karmasık yapmıssın ... apk yı kur com. ıle baslayan klasorude androıd/obb ye atınca dırek calısıyo zaten :)

• Beğen

kaplonbaa

Üye
Sagolasın da calısmadı oyun

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
eywllh :) ... bu marketle uyumlu olma olayı nedır bılmıyorum onuda soylersen bı ara cok makbule gecer ... bu arada arkadasın telıne oyun atıyorduk gecen gun benım telden ... aslaft8 modern combat 3 fıln hepsını ayarladım acıldılar neyse sıxguns ı attım ona oyun acılıyo lısans hatası dedı bunu nasl ayarlıyoruz ? androıde yenı gectım yavas yavas ogrenıyorum sıstemı :) .. ve telı root yapıcaktım ama ayarlar menusunde usb hata ayıklayıcı yok .. surum 4.2.2 ... bımeks te y ken telde gormustum o ayarı 4.1.4 vardı sanırım o telde ...dungeon hunter4 lınkler olmus patron bı el atarsak :)bu arada modern combat 4 un kurulum acıklamasını bıraz karmasık yapmıssın ... apk yı kur com. ıle baslayan klasorude androıd/obb ye atınca dırek calısıyo zaten :)
kardeşim şimdi anroidin geniş bir ailesi var tablet tut da telefonlara kadar samsung,sony,htc ve çin telefonlara kadar hepside android işletim sistemi kaldı ki bunların ayrı ayrı oyunları-programları uyarlamak gerekiyor haliyle çoğu telefona geliştiriciler yapmıyor ya da banane kardeşim ben ünlü markalara uyumlu yaparım der adamın insafiyeti bağlı ama ama bazen istina durumlar olabiliyor örneğin fifa 12 markette uyumlu değil yazıyor fakat yüklediğimde takır takır çalışıyor uzun lafın kısası marketten uyumlu olup olmadığı bakma ben bile deneme yanılma yoluyla oyunu açıyorum :D
kardeşim biraz root hakkında sağdan soldan sağlam bilgiler al Allah muhafaza telefonun çöker veya hard brick olma şansı yüksek
usb hata ayıklayıcı geliştirici seçeneklerinde bulunuyor xperia z de yok mu?
lisans soruna gelirsek lisans kaldırma programı var lucky patcher çok kullandığım bir program malum lazım oluyor fakat root istiyor istersen sen bana oyunun apksini ver ben sana hali hazır duruma getireyim :oke:
dungeon hunter 4 hatırlattıığın teşekkürler en kısa zamanda tatil günümde konuya çeki düzen vereceğim kusura bakma şu sıralar meşgulüm :)
Sagolasın da calısmadı oyun
hangi oyun çalışmadı?

kaplonbaa

Üye
:)
hangi oyun çalışmadı?[/quote]

Gta 3 tel discovery

gameworm

Üye
Eline sağlık. çok güzel ama shadowgun ı indiremedim mobildeyim

• Beğen