kardeşim olsa ilk ben satın alırdım ve paylaşırdımbenbi oyun istiyorum ama androidi varmı bilmiyorumtomb raiderinen son cıkan oyunu
![]()
artı bu oyunlar için teşekkür ederim D:birde death zone oyununun güncel sürümü yokmu güncelleme istiyorDead Trigge nin neden aps si var sadece batman ziplerinde crc hatası var düzeltebilirmmmisin lütfen

sd dosyayı telefondan indirecen 
sanırım telefonunuzla uyumlu değil benim s2 ye yükledim gayet çalışıyor sana tavsiyem o oyunu bırak fifa 14 oyna 2 si arasında çok fark var peste hızlı koşma,hareketler yok bunları göz önüne bulundurakta sana tavsiyem fifa 14 oyna bak göreceksin beğeneceksin oyunuxperia l kullanıcısıyım dediğiniz gibi pes 2011 apk yı indirip telefonuma attım sd dosyasını indirip sdcard/android/data ya attım info yu da aynı yere attım apk den kurdum çalısmadıarkadasın telefonu galaxy young onun oldu s3 mini ye aynı şeyi yaptık oldu bendeki sorun ne ?

Ulan Barışxperia l kullanıcısıyım dediğiniz gibi pes 2011 apk yı indirip telefonuma attım sd dosyasını indirip sdcard/android/data ya attım info yu da aynı yere attım apk den kurdum çalısmadıarkadasın telefonu galaxy young onun oldu s3 mini ye aynı şeyi yaptık oldu bendeki sorun ne ?