Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
süper bi paylasım toplugu :D ellerine saglık kardeş minnettarız
sağol kardeşim :)
2k13 hiç mi çalışmaz :( ?
bence bulaşma kaldırmaz bile :(

teşekkurler kardeşimm paylaşımlarınn devamını beklıyorz:d
önemli değil kardeşim yakında devamı gelecek :oke:

çok teşekkür derim
bende çok rica ederim :)

ben101 Büyük bir emek ve aradığını bulma konusunda başarılı bir sunum emeğine saglik
sağol kardeşim :)

mükemmel bir paylaşım..! STREET FİGHTER4 ve PES1012 yi yükledim, sorunsuz çalıştı.. şuan NBA2K2013 ü indiriyorum :D emeği geçen kardeşten Allah(c.c.) razı olsun.
amin kardeşim...
beğenmenize sevindim :)

- - - Eklendi - - -

Hocam bana backstabda yogunluk var demissin de alakasi yok oyunun verdigi hata bu

A PROBLEM ACCURED AND THE DOWNLOAD COULD NOT COMPLETE SUCCESSFULLY. DO YOU WANT TO RESTART ?

herhangi bir kutida gelmiyor checking files diyor indirmeye baslamadan ayni gri fon uzerinde bu yazi cikiyor telefonum s3
şimdi bende baktım çalışmıyor mecbur yeni apk ekleyeceğim takipte olun... :oke:

ahmthlmzn

Üye
kardeşim çok saol oyunlar için hakkaten emeğe saygı... ya kardeş acaba bu sd kart dosyası olmayan oyunların sd kart dosyaları da sen de mevcut mu mevcutsa koyabilir misin... çok teşekkürler...

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Kardeş ben burdan illa bir oyun yüklemeyeceğim :D.Bu seferde PES 2012'yi yükledim ama girince hata çıkıyor.Orda Downland'a tıklayınca.

5800xp

5800xp

Üye
Kardeşim emeğine sağlık ama pes 11 rar şifresi istiyor belki ben göremedim bi el atarsan iyi olur

evr3n

Üye
Bukadarına pes, gerçekten emğine sağlık arkadşım.

mert1233

mert1233

Üye
eline sağlık kardeş çok uğraşmış olmalısın

GhostMahir

GhostMahir

Üye
Giderli oyunlar emegine saglık..

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
Eline sağlık Sağ ol

33berkay332

Üye
çok teşekkürler

fb123w

Üye
arkadaşlar s3 minide modern combat 4 zere hour u oynayan varmı desteklemiyor galiba ?

bager476

Üye
Emegine saglik tsk guzel olmus

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Sonunda Brother In Arms'ı yükleyebildim.Diğerlerini yükleyemesem de.Eline sağlık çok güzel bir konu olmuş

__CePMaX__

__CePMaX__

Üye
Prince of persia note 2 ye yukledim oyunu actim file validation failed uyarisi veriyor yukkluyor diyor altinda yuklemeyi iptal et diyor ne yaptimsa olmadi apk ve sd yi kendi hafizasinda android/data/obb klasorune attim ikisinide yuklemeyi bu sekilde yani sizin dediginiz sekilde yapmistim

sErDArcAAn

sErDArcAAn

Üye
Wild blood oyuna girerken siyah ekran durup atıyor . pes 2012 failed license diyor. titan backup yapabilicek varmı ?

ahmetker10

Üye
Oyunlar süper ne diyim.Maddi durum iyi olsa hiç düşünmeden bi tane android alacam ama symbianın berbat oyunlarına katlanıyorum mecburen :)

ankarahhh

Üye
PES 2011 v1.0.6 Rar ı şifreli şifreyi yazmamışsınn !

• Beğen
Tepkiler: 5800xp ve 00cengiz

plassboy

Üye
saol kareesim ama galaxy y de var mi oyun

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
s.aöncelikle teşekkür ederimçok güzel paylaşım olmus telefonum samsung s3 rootsuzz will blod online apk yükledim diger sd dosyalarını da indirdim klasoru android data ya kopyaladım oyunagirdim online olarak açılınca oyun buy game license diyor 10 dakika sonrayine girdim oyuna apkmania diyosonra gmalelof geliyo oyundan atıyo anlamadım bir şey lütfen yardım

00cengiz

00cengiz

Üye
Rar şifresi nedir ?

- - - Eklendi - - -

konu kilit lütfen pes 11 in şifresini istiyoruz kaç kişi hala bi cevap yok !

• Beğen
Tepkiler: 5800xp

Üst Alt