aleykum selam kardeşim pes oyuna hile gerek var mıSelâmmın aleykum konu için teşekkürlerpes 2012 hile var mı?
telefon rootluysa game killer ile işini halledebilirsincoins falan icin, o nasil oluyor?aleykum selam kardeşim pes oyuna hile gerek var mıtelefon rootluysa game killer ile işini halledebilirsin
hocam ilk girişte internet gerekiyor çünkü lisansı kontrol etmek içinHocam öncelikle güzel konu ama kaç siteden denediysem batmanı çalıştırmadım bu hatayı alıyorum dediklerinizi harfiyle yaptım ilgilenirseniz teşekkür ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kardeş heralde buldum verdiğim linkte "appdata.i3d" dosyası Android/data/com.konami.pes2012/files dosyasını içine at değiştirilsin mi sorarsa evet değiştir sonra oyuna başla...coins falan icin, o nasil oluyor?
Kardeşim bir küçük boyutlu bir oyun indir burdan dene eğer çalışırsa hepsini çalıştırırkardesim benim cihaz s3 mini replika sorun olur mu oyunları atarsam tsk
Mobildeyim pc ye geçince yenileyeceğim kardeşimresident evil apk dosyası link kırık yenileyebilirmisin

zamanım olunca konuya ekleyeceğimKardeş dead triger yeni sürüm hilesi koyabilir misin?