Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

newkiler

Üye
ilk defa yorum yapacam çünkü gerçekten çok güzel bi çalışma tebrikler kardeş :) ayrıca teşekkürler

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa yorum yapacam çünkü gerçekten çok güzel bi çalışma tebrikler kardeş :) ayrıca teşekkürler
vallahi kardeşim tek sen anlayabiliyorsun emeğin ne olduğunu helal sana asıl bu mesajı yazdığın için teşekkür ediyorum :)

demedik ama sonuç yok , yardım lutfen
kusura bakmayın arkadaşlar bir hatamız oldu unuttuk yazamadık bizde insanoğluyuz hepimiz bazı şeyleri çok çabuk unutabiliyoruz.
şifre:zs0mby

Rar şifresi nedir ?

- - - Eklendi - - -

konu kilit lütfen pes 11 in şifresini istiyoruz kaç kişi hala bi cevap yok !
bi tek rar şifresi yazmadık diye konu kilitlenir mi biraz sabredemiyormusun?unuttuk yazmayı her insanoğlu gibi bizde unutuyoruz...

Şifre:zs0mby

s.aöncelikle teşekkür ederimçok güzel paylaşım olmus telefonum samsung s3 rootsuzz will blod online apk yükledim diger sd dosyalarını da indirdim klasoru android data ya kopyaladım oyunagirdim online olarak açılınca oyun buy game license diyor 10 dakika sonrayine girdim oyuna apkmania diyosonra gmalelof geliyo oyundan atıyo anlamadım bir şey lütfen yardım
önemli değil lafı bile olmaz ,offline apk yi bi deneyin olmazsa özelden başka apk atarım...

saol kareesim ama galaxy y de var mi oyun
rica ederim kardeşim denemeden bilemeyiz :)

PES 2011 v1.0.6 Rar ı şifreli şifreyi yazmamışsınn !
şifre:zs0mby

Oyunlar süper ne diyim.Maddi durum iyi olsa hiç düşünmeden bi tane android alacam ama symbianın berbat oyunlarına katlanıyorum mecburen :)
birzaman bende katlanıyordum ama artık forever android :yuru

Prince of persia note 2 ye yukledim oyunu actim file validation failed uyarisi veriyor yukkluyor diyor altinda yuklemeyi iptal et diyor ne yaptimsa olmadi apk ve sd yi kendi hafizasinda android/data/obb klasorune attim ikisinide yuklemeyi bu sekilde yani sizin dediginiz sekilde yapmistim
sd dosyasının ismi o olduğuna eminmisin dahili hafızaya mı attın?

Sonunda Brother In Arms'ı yükleyebildim.Diğerlerini yükleyemesem de.Eline sağlık çok güzel bir konu olmuş
:aha: hadi kardeş bunu kutluyalım :D

Emegine saglik tsk guzel olmus
sağol kardeşim beğenmene sevindim :)

çok teşekkürler
ben teşekkür ederim :)

Eline sağlık Sağ ol
önemli değil iyi oyunlar :oke:

Giderli oyunlar emegine saglık..
rica ederim...

eline sağlık kardeş çok uğraşmış olmalısın
rica ederim evet baya uğraştım :)

Bukadarına pes, gerçekten emğine sağlık arkadşım.
sağol kardeşim iyi forumlar :oke:

Kardeşim emeğine sağlık ama pes 11 rar şifresi istiyor belki ben göremedim bi el atarsan iyi olur
kusura bakmayın yazmayı unutmuşum şifre yi konuya ekledim... ŞİFRE:zs0mby

kardeşim çok saol oyunlar için hakkaten emeğe saygı... ya kardeş acaba bu sd kart dosyası olmayan oyunların sd kart dosyaları da sen de mevcut mu mevcutsa koyabilir misin... çok teşekkürler...
rica ederim aslında var ama telefondan telefona sd dosyası değiştiği için verme mecburiyeti duymuyorum,birden fazla istek gelirse koyarım ama dedim önceden sd dosyası cihaza göre değişiyor...

janus_52

janus_52

Üye
eline saglık kardesım guzel calısma

General_FB

Üye
Eline saglik dostum

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Kutlarız tabi niye kutlamayalım :D

tuncer24138

tuncer24138

Üye
emeğine sağlık kardeş sağl.

EwreBulut

EwreBulut

Üye
çok güzel bir çalışma eline emeğine sağlık... %90 nını indirdim...

birde indirip tel. deneyen ve zevkle oynayan arkadaşlarım denedikleri yani oynadıkları tel. modellerinide yazsınlarki tecrübesiz olanlar da bir fikir olsun diye herkes de google play hesabı yok! olmadan da tel. kullananalar var...
tel. için uyumlu olup olmadıgını bulmak onlar için sorun olur böyle bir yardım etme babında birşey yapalım istedim....

benim tel. Sony Xperia Sola MT27i = indirdiğmi oyunların bir çoğu yüklü be sorunsuz...

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Asphalt 7'nin sd dosyaları var mı? Apk'leri indirdim siyah ekran çıkıp atıyor.Telefonumla da uyumlu oyun.

nazımcan58

Üye
teşekkürler...

Vefasız_Alem41

Vefasız_Alem41

Üye
Ellerine sağlık süper bir konu Allah razı olsun..

azizd5353

Üye
Ellerine

- - - Eklendi - - -

superr

enginsolak

Üye
öncellikle tşkler muhteşem bir paylaşım
ben modern kombat 4 ü indirdim
klasörün adını com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM <<====
yapın demişsin fakat << sembollerini klasör adı olarak kaydedemedim bilgisayarda telefonda kaydetmiyor ve oyun açılmıyor

yardım edersen tşkler şimdiden

yasindeniz

Üye
çok güzel bir arşiv olmuş eline sağlık birşey sormak istiyorum asphalt 7 yi gaalxy s3 de deneyen var mı ? çalışıyor mu ben çalıştıramadım yardımcı olunursa sevinirim

- - - Eklendi - - -

batman turbobit linkleri ölü

cerkez60

Üye
emegine saglık tesekkurle

halit85

Üye
oyunlar neden yüklenmiyorrrrrrr

MaKTuL

Üye
teşekürler dostum.. emeğine sağlık..

41ultrAslan41

41ultrAslan41

Üye
teşekkürler kaliteli bir paylaşım olmuş.

Üst Alt