bugün sivas'ta ön sipariş vermek için mağazaları dolaştım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
bugün sivas'ta ön sipariş vermek için mağazaları dolaştım
Arkadaşlar bugün çıktım mağazaları dolaştım vatan computer dahil
mağazanın birinde görevliye sordum lumia 920 ne zaman gelecek dediki
nokiamı bu telefon
evet dedim
12 megapiksel olanmı
hayır 8 megapiksel
yok daha gelmedi
peki belli mi ne zaman geleceği
bilmiyoruz şuan bilgi veremem
peki ön sipariş verebiliyormuyuz
hayır böyle birşey yok
:pro:
ben sivas'ta ki bütün telefonculardaki telefoncuların çalışanı işvereni dahil hepsinden fazla bilgiye sahibim telefonlar hususunda emin olun:off:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Çoğu Nokia shop malesef böyle abi..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Vatan'daki, teknosadaki elemanların bilmemesi doğal.. Bu şirketlerde netice perakendiciler.. Oralar zaten ön sipariş almaz kolay kolay.
Telefon piyasaya çıktıktan sonra gelip gelmediğiyle ilgili haber vermek için isim vs. alabilirler ancak.
Bazı Nokia Shop'lar bile kesin bir tarih veremiyor..

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Abi alıştık diyelim böyle konuşmalara :)

nofear3458

nofear3458

Üye
zaten nokia shop değil normal mağazalar dedim nokia sitesinde yazan mağazalardan bikaç tanesine sordum bu anlattığım sadece birinde geçen konuşma
bende öyle demediğini biliyorum ama MrCommanDTr yanlış anlamış sanırım. onun için söylemiştim.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle demediğini biliyorum ama MrCommanDTr yanlış anlamış sanırım. onun için söylemiştim.
farkındayım bende öyle belirtmek için söyledim sana değil de diğer konuyu okuyan arkadaşlar olursa onlar da aynı şekilde yargılam yapmasınla r diye dedim

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
aslında foruma katılan arkadaşalrımızdan birer tane nokia shoplara dikip bir hafata boyunca orada çalışanlara kurs versek dah iyi olur galiba yoksa bunlar cihazı çözene kadar atı alan üsküdarı geçer gider değilmi:hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Aynen...
Adamların sana bilgi vermesi gerekirken, gidip sen onlara anlatmak zorunda kalıyorsun 1 saat :kıskıs:

benim bi eleman var bayrampaşa carrefour nokia shopda o cidden biliyor ama diğerleri gibi değil ben de ondan bilgi araklıyorum :ehe Yarın arayıp önsipariş durumunu soracağım :kıskıs:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

benim bi eleman var bayrampaşa carrefour nokia shopda o cidden biliyor ama diğerleri gibi değil ben de ondan bilgi araklıyorum :ehe Yarın arayıp önsipariş durumunu soracağım :kıskıs:

Öyle elemanlardan fazla varsa diğer şehirlere de dağıtsınlar biraz :kıskıs:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
    Konu Sahibi
bencede maaş dolgunsa bende gelirim bak zaten bende fazla bilgisi olmayanlar orda çalışıyorsa ben hayli hayli çalışırım değilmi:ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Telefoncusun .. Ve Bilmezsin ..

Aynen Bende Kil Olurum Boylelerine .. Ne Sorarsan Bilmezler Ya ..

Ver Sopayi Gitsinn .. =]

komando04

komando04

Üye

benim bi eleman var bayrampaşa carrefour nokia shopda o cidden biliyor ama diğerleri gibi eğil ben de ondan bilgi araklıyorum :ehe Yarın arayıp önsipariş durumunu soracağım :kıskıs:

bende bayrampasa carrefourdan verdim önsiparişi sor sende bizede bir bilgi ver kardeşim sana zahmet

komando04

komando04

Üye
ya arkadas nasıl olurda nokıada çalışıp lumia 920nin adını duymazlar anlamıyorum lumıa 920 diyorum lumia 910 gelecek diyor bu hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt