Bugün Note 2 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasintaha35

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Note 2 aldım
evet bugün öğleden sonra balçova mediamarkttan bir adet galaxy note 2 aldım.telefonu bu saate kadar yoğun bir biçimde inceleyip test ettim ve düne kadar iphone 5 mi yoksa note 2 mi kararsızlığım yerini memnuniyete bıraktı..sizinde note 2 için gerek program,oyun..v.s tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

Buğra

Buğra

Admin
öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

ekran size sorun yaratmazsa kullandıkça memnun kalacağınız bir telefon emin olun.oyun olarak most wanted,modern combat 4, asphalt 7 deneyebilirsiniz.

yasintaha35

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

ekran size sorun yaratmazsa kullandıkça memnun kalacağınız bir telefon emin olun.oyun olarak most wanted,modern combat 4, asphalt 7 deneyebilirsiniz.

ekran bugün almaya gidene kadar bile kafamı kurcalayan bi sorundu ama telefonu alıp diğer telefonlardan bağımsız şekilde inceleyip test edince mağazada gözüme göründüğü kadar büyük gelmedi.ayrıca tavsiyeler için teşekkür ederim

lordufuk

lordufuk

Üye
Hayırlı olsun kardes güle güle kullan

MaxipmaN

Üye
güzek seçım

kaptan23

kaptan23

Üye
hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle(darısı bize)

yasintaha35

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim arkadaşlar

caglar b

caglar b

Üye
nereden ne kadara aldın ?

Diavole

Üye
hayırlı olsun öncelikle ama seni eshefle kınamadan geçemeyecem note 2 ile Iphone 5 i kıyaslaman bile yanlış , Iphone 5 'i anlatmama gerek yok Ios sistemi ile basit bir Apple serisinden türeme telefon parçası dünya kadar - Si bulunmakta bir çok özellikden yararlanamayıp telefondan randuman alamazsın , note 2 yi almak ile piyasadaki telefonlarn en iyisini almış oldugun aşikar , biraz hafızada sıkıntı yaşayacaksın uygulamalar ile kafadan 8 Gb 'n gidecek ama dahili hafıza kartını 16 yada 32 yaparsan seni çok fazla rahatlatıcakdır.

geleyim uygulama ve oyunlara oyunu internet kafe bilgisayarına çevirmezsen gül gibi geçinirsin

Gta vice city , Gta III , Fifa 2012 , Nfs Most Wanted , Blood Brothers , CS portable , fruit ninja , Temple Run , Plant vs zombies , Eternal Warriors bunlar olmazsa olmaz oyunlar hem telefonu gösterirken fiyakan olur gösteriş açısından hemde verdigin paraya deyecek oyunlardır...

Telefonu bugün aldım diyorsan mutlaka ayarlar kısmından güncelleştir zira android son versiyonunu çıkardı wifili bir ortamda bulunman ve şarzda durması şart telefonun bu güncelleştirmeler ile son android sürümüne geçiş yapıp bir çok elle yüklemen gereken programı sana kendisi yükleyecek zaten ( Skype ,Google earth , google play music , grup cast , ) bunlar güncelleme ile gelenler

benim tavsiye uygulamalarım ise şöyle ; You Tube , Lig tv , teamviewer , Utorrent , Wikipedi , Agingbooth , Dictionary cc , kanaatimce bu programlar olmazsa olmazdır

diledigini forum içi yada dışı aratıp bulup indirebilirsin. başka bir konuda yardıma ihtiyacın varsa mesaj yada [email protected] ' üzerinden ulaşabilirsin...

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Hayirli olsun kardes fakat benim note 2 de tek sevmedigin yan cok buyuk olmasi ama zevkler farklidir bakma bana iyi gunlerde kullanman dilegiyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt