bugun nokia n8 imi satip galaxy s3 aldim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
geçmiş olsun

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
kullanıcı adları oraya açmıştım zaten allahın hikmeti buraya postalamışlar :D

- - - Eklendi - - -

ankara için bilgi vereyim 2. el n8 için söylenen fiyat s3 için çekilen fiyata göre değişiyor. s3 için 1600 1700 diyorlar 1800 diyen elinizdeki cihaza daha çok para veriyor :) ama hep aynı şey oldu üstüne 1300 lira istediler bilen bilir necatibey de...

Akva96

Akva96

Üye
Hayırlı olsun kardeşim :D seni 441000 uygulama ile başbaşa bırakıyoruz:aha::aha::aha::aha::aha:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
kullanıcı adları oraya açmıştım zaten allahın hikmeti buraya postalamışlar :D

- - - Eklendi - - -

ankara için bilgi vereyim 2. el n8 için söylenen fiyat s3 için çekilen fiyata göre değişiyor. s3 için 1600 1700 diyorlar 1800 diyen elinizdeki cihaza daha çok para veriyor :) ama hep aynı şey oldu üstüne 1300 lira istediler bilen bilir necatibey de...

Zaten konu açman için değil incelemen için yönlendirmiştim.Bu tarz konuların yeri burası ;)

• Beğen
Tepkiler: Dede
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
para var huzur var peeh :)

andezitt

andezitt

Üye
para var çare var :oke:

El-CD

El-CD

Üye
Keşke 4s alsaydın.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
...

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Olmazsa olmaz uygulamalar bence viper,whatsapp,facebook ve tiwtter kullanıyosan onlar olabilir,foursquare,dolphin tarayıcı hd,google play müzik,instagram,advanced task killer,benim gibi idda oynamayı seven birisiysen mackolik :) instagram ve shazam da faydalı uygulamlar.Oyun olarak nova 3,dead trigger,cut the rope,temple run vs olabilir :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
hayırlı olsun

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
seçimin yerinde. hayırlı olsun.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
iphone 4s ne yawww telefonmu be o bi kere o 3,5 luk mini ekranından kaybetiyor herşeyi niyemi ekran kücük video klip film kamera vide cekimi sarmıyor telefonda arkadaşşş tartışması bile yapılamaz s3 ile benim wave 3 bile ondan daha süper bi işletim sistemi cok daha iyi arkadaşımda var ama benim wave 3 takmış kafayı :)

Yazdıklarını gözün görmüyor sanırım. 4S'in açamadığı-kastığı ve S3'te sorunsuz oynayabileceğin oyun yada uygulama söyle? Ayrıca bada iostan iyi demişsin çok komiksin :D Sırf ekran boyutu seni tatmin etmiyor diye sallama bu kadar

keys1903

keys1903

Üye
ıyı secım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun,güzel telefon. umarım çabuk alışırsın yeni işletim sistemine ve cihaza

covar

covar

Üye

Yazdıklarını gözün görmüyor sanırım. 4S'in açamadığı-kastığı ve S3'te sorunsuz oynayabileceğin oyun yada uygulama söyle? Ayrıca bada iostan iyi demişsin çok komiksin :D Sırf ekran boyutu seni tatmin etmiyor diye sallama bu kadar

ben bada iostan daha iyi demedim dostum tabiki ios daha iyi ios androidden bile daha iyi ama benim iicin işletim sistemi önemli değil program vs kullanmıyorum ekran büyüklüğü kamera vide multimedya özellikleri önemli bilmem anlatabildinmi o yönü ile wave 3 4s den daha iyi iphone 4s arkadaşımla gecen aldık 2300 tl para verdik adam 10 gün icinde sattı onu ekran yok telefonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt