bugun nokia n8 imi satip galaxy s3 aldim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
bugun nokia n8 imi satip galaxy s3 aldim
uzun bir aradan sonra ben de androidciyim artik ve yardimlariniza ihtiyacim var elbette kullanma klavuzunu hatmetmek oyun ve uygulamalari indirip denemek mumkun ama ayni yollari daha onceden gecmis ustalara danismak daha mantikli geldi. gerek cihazi ve gerekse isletim sistemini taniyanlar bilenlere soruyorum. ayni farki odeyerek iphone 4s alabiliyordum.kararsiz bir sekilde gezdim sordum dolastim. ve bir anda alip ciktim. secimim yerinde mi yoksa hata mi ettim. ote yandan mesaj ve konusma icin degil hakkini vermek icin kullanan birisinin bu cihaz hakkinda bilmesi gerekenler nelerdir. neler yapilmali cihaza neler kurulmali hangi uygulama ve oyunlar olmali.. vazgecilmezlerinizi olmazsa olmazlarinizi ve tum diger herseyi anlatirmisiniz. simdiden tesekkur ederim

larten123

larten123

Üye
hayırlı olsun:bye2:

TheMadness

TheMadness

Üye
Locked

halis18

halis18

Üye
hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
n8 / s2 / s3
s2 aldığımda n8in hiç yüzüne bakmadım
aynısı s3 alınca s2nin yüzüne de hiç bakmadım
n8 sattım s2 hala duruyor..

s3 ve iphone 4s arasında secim yapacak olsaydım eğer
kesinlikle s3 secerdim.

covar

covar

Üye
iphone 4s ne yawww telefonmu be o bi kere o 3,5 luk mini ekranından kaybetiyor herşeyi niyemi ekran kücük video klip film kamera vide cekimi sarmıyor telefonda arkadaşşş tartışması bile yapılamaz s3 ile benim wave 3 bile ondan daha süper bi işletim sistemi cok daha iyi arkadaşımda var ama benim wave 3 takmış kafayı :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
n8 / s2 / s3

kesinlikle s3 secerdim.
Avatar N8 demek ki hala sevgi var :d:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
iphone 4s ne yawww telefonmu be o bi kere o 3,5 luk mini ekranından kaybetiyor herşeyi niyemi ekran kücük video klip film kamera vide cekimi sarmıyor telefonda arkadaşşş tartışması bile yapılamaz s3 ile benim wave 3 bile ondan daha süper bi işletim sistemi cok daha iyi arkadaşımda var ama benim wave 3 takmış kafayı :)

He ya he Iphone 4S'in işletim sisteminde laf attınızya artık ne desek boş.Wawe3'te daha iyi 4S'ten tabii.

Neyse hayırlı olsun N8'den sonra Galaxy SIII ilaç gibi gelmiştir (tabi kamerası hariç)

• Beğen
Tepkiler: El-CD ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
:d: Biz neyi tartışıyoruz ki arkadaş açıklamış

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
n8 / s2 / s3

kesinlikle s3 secerdim.

Belli ki N8 sevgsi içinde saklı :ehe Avatar'dan anlaşıldığı üzere :kop:

reberemo

Üye
    Konu Sahibi
doğru tercih yaptığıma sevindim. bir de neler yapacağımı yapmam gerektiğini öğrenirsem tamamdır :) güzel oyunlar güzel uygulamalar gibi...

u_cosar

u_cosar

Üye
Hayırlı olsun

tatanga_ilker

Üye
benim n8 daha duruyo satmadım. kaça gidiyo ikinci elleri? daha 1 yıl garantisi var. sen kaçtan sattın?

oyun ve program konusunda ise oyun zevkin önemli google play gez istemediğin kadar var zaten :)

15097

15097

Üye
Hayirli olsun :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
benim n8 daha duruyo satmadım. kaça gidiyo ikinci elleri? daha 1 yıl garantisi var. sen kaçtan sattın?

oyun ve program konusunda ise oyun zevkin önemli google play gez istemediğin kadar var zaten :)
450-550 :tl: Arası satabilirsin :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Hayırlı olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt