bugün doğanlar (34 kişi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
bugün doğanlar (34 kişi)
balalayka197001 (46), merchaum (39), AToMiCFaRe (30), yasnur (29), seanjosef, phora (27), antonio555 (27), okaray, folcın, zaferbarut (24), ucka86 (24), brktrn, timucintaner (22), somurtuhhk_ (21), Talented (20), -luckygirl- (20), 123cankat123 (20), gstas1 (20), ecempsikolog, by_fatixx (19), the barbie (19), minikol (19), yagizbogac (18), mehmetyunus07 (18), arifemre2154 (17), can9469 (16), zaf72 (16), memati23 (16), *legend*, -berq-, cipralex2 (15), duran2 (14), erenakman (14), 10_capkin_10

nice yıllara...

• Beğen
Tepkiler: erenakman

Mert

Mert

Üye
Mutlu yıllar :pasta:

erenakman

erenakman

Üye
Çok teşekkürler :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Mutlu yıllara Eren

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Mutlu yıllar:D

erenakman

erenakman

Üye
Bu arada abilerim sizlerden isteyecegim ufak bir şey var . Pcm bozukda system32 den antivirüsün sildiği dosyalardan dolayı . drwnts32 , ve bi kaç dosya eksik onun için pc ye format atıcamda . Format dosyalarını ındırmem gerek . Biri bana hotfile , rapidshare , netload , fileserver premium verebilmi ? 1 günlük . Dosyaları indirip format cd si oluşturacağım .

Necmati

Necmati

Üye
epi börtdey tu yuuu :ehe

mUtlu yıllar herkese...

Paranoya

Paranoya

Üye
O 34 kişi varya 34 kişi iyiki doğmuşlar , nice mutlu yıllara :d:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Mutlu yıllara 34 kişi :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu arada abilerim sizlerden isteyecegim ufak bir şey var . Pcm bozukda system32 den antivirüsün sildiği dosyalardan dolayı . drwnts32 , ve bi kaç dosya eksik onun için pc ye format atıcamda . Format dosyalarını ındırmem gerek . Biri bana hotfile , rapidshare , netload , fileserver premium verebilmi ? 1 günlük . Dosyaları indirip format cd si oluşturacağım .

Benimkilein süresi bitti ya :(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benimde yok valla:(

Mert

Mert

Üye
Benim hiç preimumum bile olmadı :s

erenakman

erenakman

Üye
Sağlık olsun . xD

Revengeful

Emekli Yönetici
erenakman

erenakman

Üye
Netten bedava arıyorum . Fakat ; bulamayacağım gibi .

levasinay

levasinay

Üye
mutlu yıllar

erenakman

erenakman

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
Girdim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt