Bugün aranıza katıldım :) Sony Ericsson Xperia V [Bir kaç sorum var]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bugün aranıza katıldım :) Sony Ericsson Xperia V [Bir kaç sorum var]
Evet arkadaşlar Htc Desire S telefonumu an itibari ile sıfır kutusu açılmamış beyaz bir xperia neo V ile takasladım. Telefonun şekli şemali çok hoşuma gitti. Ancak bir kaç sorum var.

Telefonun Ram i Desire S den 256 Mb daha az bu çok sorun yaratır mı. ( gerçi htc sense gibi ağır bir arayüz olmadığı için rahat telefon )

Cihaz ile ilgili bilmem gereken pratiklik kısa yol yada benzeri şeyler var mıdır.

Ekran parlaklığı en yüksekte bile desire s inkinin yarısı kadar aydınlatıyor ve bence yetersiz bunun bir çözümü var mıdır.

Telefon ile ilgili dikkat etmem gereken hususlar nelerdir

Şimdiden teşekkürler.

ladrex84

Üye
Öncelikle internet paketin yoksa arka planda internet ile çalışan programlari kapatmanı tavsiye ederim. Bunu da veri trafiği vidgeti ile tek tuşla yapabilirsin.. Desire s kullanmadım ama neo v parlaklığı gayet yeterli bence. Bazı programlar ilk yüklendiğinde telefon hafızasına gidiyor bunların bazılarını hafıza kartına atabilirsin bunu uygulamaları yönet seçeneği ile yapabilirsin. Diğer sorularıni neo v tam kulüp başlığı altında açılan yere yaz...

çok net de takılma yeter sarjı duman edior 1500 ma lik batarya az gelmiş gibi sanki 1 bucuk günü gördüm sarj olayında en fazla ) . uygulama oyun olarak performansı güzel telefonun gta3 ü yükledim ilk oyun olarak cok da güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...