Bugün aranıza katıldım :) Sony Ericsson Xperia V [Bir kaç sorum var]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Bugün aranıza katıldım :) Sony Ericsson Xperia V [Bir kaç sorum var]
Evet arkadaşlar Htc Desire S telefonumu an itibari ile sıfır kutusu açılmamış beyaz bir xperia neo V ile takasladım. Telefonun şekli şemali çok hoşuma gitti. Ancak bir kaç sorum var.

Telefonun Ram i Desire S den 256 Mb daha az bu çok sorun yaratır mı. ( gerçi htc sense gibi ağır bir arayüz olmadığı için rahat telefon )

Cihaz ile ilgili bilmem gereken pratiklik kısa yol yada benzeri şeyler var mıdır.

Ekran parlaklığı en yüksekte bile desire s inkinin yarısı kadar aydınlatıyor ve bence yetersiz bunun bir çözümü var mıdır.

Telefon ile ilgili dikkat etmem gereken hususlar nelerdir :)

Şimdiden teşekkürler.

ladrex84

ladrex84

Üye
Öncelikle internet paketin yoksa arka planda internet ile çalışan programlari kapatmanı tavsiye ederim. Bunu da veri trafiği vidgeti ile tek tuşla yapabilirsin.. Desire s kullanmadım ama neo v parlaklığı gayet yeterli bence. Bazı programlar ilk yüklendiğinde telefon hafızasına gidiyor bunların bazılarını hafıza kartına atabilirsin bunu uygulamaları yönet seçeneği ile yapabilirsin. Diğer sorularıni neo v tam kulüp başlığı altında açılan yere yaz...

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum saygılar

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
çok net de takılma yeter sarjı duman edior 1500 ma lik batarya az gelmiş gibi sanki 1 bucuk günü gördüm sarj olayında en fazla :)) . uygulama oyun olarak performansı güzel telefonun gta3 ü yükledim ilk oyun olarak cok da güzeldi :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Mega Jump kastı çok ilginç :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt