Bugatti Veyron'u Yaya Bırakan Mucize Araç!

Sponsorlu Bağlantılar

night_jack

night_jack

Üye
yanlız o super car dedıgın araclar en asagı 2 turbo ıle yuklenmıs araclar 1 turbo bıle bır honda neler yapar gormek ıstermısın ;)

bu aracın ferrarı ve lambo ayıkladıgını cok gordum :) onemlı olan turbosuz guc elde etmek bence safkan atmosferık yanı super car ların hıcbırı boyle degıl benım hosuma gıtmıyor acıkcası :) al tak turbo guc al bu kadar basıt olmıcak arkadas bu ıs.. bu araca hulk cıvıc in 100-200 hızlanması 5.4 sn
:D

Honda'nın kasası veya motoru güç için üretilmiyor.
Çok zorlarsanız zaten ya piston fırlar yada motoru yoldan toplarlar:d:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
bu da mi hort :d:

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
bole olmıcak toplanalım bi gece yarısalım :naughty: al gel ferrarini :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bugün bi programda wrc araçlarının 300 hp ile sınırlı kalması için bi subap yardımıyla hava-yakıt karısımı sınırlanıyormus sınırsız halde 500 hp'ye kadar güç üretilebilirmis ve suan için bi wrc ralli aracı 600 nm tork üretiyor bu da nerdeyse bir Ferrari Enzo demek ayrıca 0-100 3 saniye bu yüzden ralliyi f1'den daha çok seviyorum :aha:

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
:D o kadar yarıstım hıc denk gelmedım

night_jack

night_jack

Üye
:D o kadar yarıstım hıc denk gelmedım
Mobeseye el sallasaydın bide:D
Egzoz biraz normalden fazla ses çıkarıyor diye,çevirilenleri biliyorum taktımı takıyor:d:
Her yer kamera oldu valla anca ist.park olurda oda toplancan düzenleyecen geldiydi,gelmediydi aneeey:D

El-CD

El-CD

Üye
Bu araca modifiye diyorlar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Pagani zonda cinque daha iyidir zonda F yi farkla geçiyor :)

Bu arabadan şaşmayın :) ;

__xXx__

__xXx__

Üye

bu arabayı tek geçerim ilk prototipi 447 km hız yapmış onaylanmış yanlış hatırlamıyorsam 2013 de ilk sahibine kavuşacak

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye