Buda Bizim Araba :) (sizce nasıl?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Buda Bizim Araba :) (sizce nasıl?)
(yaklaşık 6 ay önceki hali)

(ben)

(3 ay önce )

Arkadaslar araba ortada yorumlarınızı bekliyorum araç 98 model 1.5 gls dir ayrıyetten remus abart egzoz pioneer 1200 w bass sony teyp sony kolon 2 tane mid bass vardır daha yeni fotolar gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: hltdesign

hltdesign

hltdesign

Üye
Allah kazasız cezasız sürüşler nasip etsin kardeşim arabanız gerçekten çok hoş ve çok güzel bi ara buluşalımda piyasaya çıkalım senle :D olurmu?

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Allah kazasız cezasız sürüşler nasip etsin kardeşim arabanız gerçekten çok hoş ve çok güzel bi ara buluşalımda piyasaya çıkalım senle :D olurmu?

teşekkür ederim halit işte elimden geldiğince toplamaya çalıstık ya dikkat çekiyor gercekten araba, bakan bidaha bakıyor en azından, olur buluşuruz çıkarız piyasaya yan yan :naughty:

Odysseus

Odysseus

Üye
Süper görünüyor. Bu arabada bu renge bayılıyorum. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Süper görünüyor. Bu arabada bu renge bayılıyorum. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

teşekkürler abicim :) bende çok memnunum araçtan :) renk konusunda güneşte kendini çok cabuk belli ediyor dikkat çekmek hoşuma gidiyor tabi :islik

alperen1313

alperen1313

Üye
allah kaza bela vermesin..

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
kardeşim araban güzelmiş jant şeçiminde güsel park we neon güselde alttaki sisleri birazdaha güçlendirsen daha güzel olur kazasız sürüşler

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim araban güzelmiş jant şeçiminde güsel park we neon güselde alttaki sisleri birazdaha güçlendirsen daha güzel olur kazasız sürüşler

teşekkür ederim abicimde o fotoğraftaki sis değil flasör yani hani foto makinelerinde flaş varya onların yeşili 1 saniye aralıklarla yanıp sönüyor bizede tam yanarken denk gelmiş :)

rbatu

Üye
Hava Atma Hajı :D Bızım Focus Daha Dikkat Çekiyoo :oke: :D

Salihyet

Salihyet

Üye

dış aksanı bozmazsanız çok güzel, yada böyle <
Ses sitemi güzel, bir de içten bi kaç resim olsaydı güzel olurdu ama, Araba hoş gözüküyo, kaç model ? motor vs . bu bilgilerde lazım :P:

Doğan

Üye
    Konu Sahibi

dış aksanı bozmazsanız çok güzel, yada böyle <
Ses sitemi güzel, bir de içten bi kaç resim olsaydı güzel olurdu ama, Araba hoş gözüküyo, kaç model ? motor vs . bu bilgilerde lazım :P:

abi araba sanayide su an pazartesi gelcek gelir gelmez fotları çekcem içininde süt beyazı döşeme var içinde motor özelliklerini yazayım

1.5 gls 98 model

4. viteste GAZ'da 180 gördük

vs vs :D fotolar gelcek

--------------- Ekleme ---------------

Hava Atma Hajı :D Bızım Focus Daha Dikkat Çekiyoo :oke: :D

ne havası olum :D 1.si sizin araba bizimkinden çok tutulıyor 2.si sizin arabada body kit var ;) biz body yaptırmadık şimdi çıkma bi turbo bulduk onu taktırcaz taktırcağımız adam 1.5 ve 1.6 serisinde gecemeyeceği araba olmaz takarsanız diyor ;) :P

brk_nl

brk_nl

Üye
WALLA GUZEL OLMUS

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye

teşekkür ederim halit işte elimden geldiğince toplamaya çalıstık ya dikkat çekiyor gercekten araba, bakan bidaha bakıyor en azından, olur buluşuruz çıkarız piyasaya yan yan :naughty:

Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin Güzel Araba.Yalnız Pİyasaya Çıkmak İçin 3 Sene Daha Bekle Şimdilik Test Sürüşleri Yap :oke:

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin Güzel Araba.Yalnız Pİyasaya Çıkmak İçin 3 Sene Daha Bekle Şimdilik Test Sürüşleri Yap :oke:

yok ben şimdiden çıkıyorum camlar filmli olduğu için fark edilemiyorum özellikle geceleri :D

pokemon12

pokemon12

Üye
bi konu da sony 38 lik var diyodun noldu ona ben pioneer 30 luk görüyorum satıldı mı?

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
bi konu da sony 38 lik var diyodun noldu ona ben pioneer 30 luk görüyorum satıldı mı?

Aslında satılmadı Amca oğlumun şahine taktık onu.. Bizim arabaya annem babamda biniyor ve bagaj iptal oluyor babam pek sıcak bakmıyordu bizde ucuz fiyata amcaoğluna verdik o arabada bizim sayılır buna şimdilik pioneer taktık ama 2 side sökülüp takılabiliyor.. yani istediğim an değiştirebiliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt