bu windows phone telefonun markası merak konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uMTOku

Üye
Bu kalem ya Nokia yada surface gibi Microsoft kendi telefonu htc böyle malzeme kullanmaz samsung da keskin yapmaz
Sent from my Lumia 920 using Board Express

dookie85

dookie85

Üye
htc başka wp çıkarmayacağını açıkladı. nokiaya şahsen hiç benzetemedim. huawei demiş bi arkadaş, bir anlık mantıklı geldi ama huawei keni işletim sistemini yazma arefesinde diye biliyorum. microsoftun olabilir diyorum. microphone ksjdh382687236 gibi bişi :P

remzi33

remzi33

Üye
Tasarım htc yi anımsattı bna. Ama arkadaşın dediğine göre htc bşka wpli telf yapmcak. LG zaten ilk başta ddi wp yapmıcz die. Bence de Nokia yada Microsoft olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oncelikle htc yeni wp telefon yapmayacak bilgisi nereden cikti bilmiyorum ama htc'nin halihazirda wp8'li hazir iki uc tane daha telefonu var duyurulmayi bekliyor. LG ise zaten yapmak istese de yapamaz zira wp platformunu lg birakmadi microsoft lg'yi ekosistemden cikartti. Aynen sony'ye yaptigi gibi.

Lg ve sony'yi eledikten sonra geriye kalan firmalar icinden boyle bir tasarimin samsungla alakasi olamaz. Geriye htc nokia ve surfacephone kaliyor. Benim tahminim, Aluminyum alaşimli kasaya gecicegi belli olan nokia veya dogrulugu bugune kadar ispatlanamayan surfacephone. Resmin windowsphone almanya facebook sayfasinda yayinlanmasi da surfacephone ihtimalini guclendiriyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kim diyor ya HTC başka WP'li telefon yapmayacak diye!
Geçenlerde haber okudum, HTC'nin çıkarılmayı bekleyen 35 tane telefonunun kod adları ele geçirilmiş.
Bu telefonların içerisinde pek çok WP'li cihaz da var.
Delinin biri kuyuya bir taş atıyor, kırk akıllı çıkaramıyor. :angry:

Ayrıca Huawei'nin kendi sistemini çıkardığı falan yok.
1 hafta sonra başlayacak olan CES 2013 fuarında WP'li Ascend W1 modelini resmi olarak tanıtacak.
(Lumia 820 ve HTC 8S'e rakip olarak...)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum boyle yalan haberleri yaymak lazim ki bu platforma yonelmek ve guvenmek konusunda insanlar tereddute duşşun degil mi ama ya:ah

komando04

komando04

Üye
haber için teşekkürler abi

merlin19

merlin19

Üye
Telefon Nokia Lumai 920 Catwalk Zaten 2013 te 4 telefon bombası geliyor ilki Catwalk ikincisi 910 :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar yeni lumia alüminyum olacak diye haber duydum ama bu foto htc ye daha yakin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dookie85

dookie85

Üye
ne biçim insanlarmışsınız arkadaş, okuduğum bi haberden ötürü bilgi verdik diye milleti tereddüte düşüren yalancı olmuşuz. çok da tın inanmazsan inanma.
kendinizi fazla önemsiyorsunuz beyler. böyle terbiyesizlik görmedim. alın haber.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne biçim insanlarmışsınız arkadaş, okuduğum bi haberden ötürü bilgi verdik diye milleti tereddüte düşüren yalancı olmuşuz. çok da tın inanmazsan inanma.
kendinizi fazla önemsiyorsunuz beyler. böyle terbiyesizlik görmedim. alın haber.

öncelikle hitap şekline dikkat etmeni oneririm. Bir bilgi paylaşiyorsan dogrusunu paylaş ekleme veya cikarma yapma ki verdigin bilgi inanilir olsun. Normal şartlarda bu mesajini silmem gerekir ama ille de verdigim bilgi dogru ve burada bana haksizlik yapiliyor diyorsan önce verdigin bilgiye bir bakalim;
htc başka wp çıkarmayacağını açıkladı. nokiaya şahsen hiç benzetemedim. huawei demiş bi arkadaş, bir anlık mantıklı geldi ama huawei keni işletim sistemini yazma arefesinde diye biliyorum. microsoftun olabilir diyorum. microphone ksjdh382687236 gibi bişi :P
ne demişsin [htc başka wp telefon cikarmayacagini acikladi]
kaynak gosterdigin haberin konusu ne "htc 5" bir wp telefon uretmeyecek"

Ayrica orada kastettigimiz sen degildin. Soylediklerimizi kendisine gorev edinmiş siteler editorleriydi.

hidayet02

hidayet02

Üye
Sen Htc Başka WP'li Telefon Çıkarmayacak Diyorsun, Ama Paylaştığın Haberin Başlığı; Htc 5 İnçlik WP Telefon Üretmeyecek. Burda 5 İnç Üretmeyecek Diyor. 4 İnç 3.7 İnç Vs Boyutlardaki Telefonlar Üretebilir Demekki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt