ya arkadaşlar hani telefon pc nin yanında aranırsa pcnin ekranında kayma oluyoya radyasyondan n95 de radyasyon fazla demek istiyo sanırım o kafes içindekide laptop ama çok abartmışlar
telefon resmi teknoloji harikası kotulemek için yapmışlar besbelli hem bu kadar yuksek frekans yaysaydı şimdiye uzayda uydu denen bişi kalmasdı hehe teşekkurler...
bunu gerçekten komedi bölümüne taşıyın arkadaşlar... kıskaçlık krizine girmiş laptop sağa sola zarar vermesin diye kafese kitliyorlar ve n95 i gösteriyolar İlginççç.....
arkadaşlar video tamamen komedi amaçlı.Kadın doktor olduğunu,ve n95in süper özellikleri karşısında laptopun kıskançlıktan çatladığını anlatıyor.İngilizcesi olan arkadaşlar anlayacaktır.Anlamayanlar için de ben buraya yazıverdim.N95i kötüleme gibi bir amaç yok.Aksine n95i övme maksatlı bir komedi videosu bu...
konuyu açtığım yerden taşındı video bölümüne açmıuştım tam hatırlamıyorum gerçekten işi komediye vuranlar var konuyu ekledim diye demiyorum belki gerçekten de ortada sorun oluştuyordur her şeyi gırgıra vurmayın