+1bu ne şimdi ne biçim bi video türk bayrağı ve cami var resmen müslümanlarla dalga gecmisler siz bölesiniz demek istemişler şiddetle kınıyorum daha fazla da yorum yapmıyorum.

Haklı olduğun kadar yanlış düşünüyorsun dostum. Bu ülkede hatta Arabistan'da dahil böyle insalar var ama böyle bir klip yaparsan başı kapalı herkesi zan altına sokarsın. Hepsi böyle demek istersin.Neden cellaleniyoruz arkadaşlar?
Yok mu bizim memleketimizde başını kapatıp kıçını açan insanlar?
Pek çok defa gördüm.
Bakırköy Carrousel'de, yemek katında oturuyorum, dapdaracık kıyafetleri içinde ince belli hafif genişçe kalçalı son derece seksi bir kız, eğilmiş masasına yemek yiyiyor ve -abartmıyorum- kızın eteği, kalçasının çatalını rahatça görebileceğim kadar aşağı kaymış!
İşin ilginç yanı şuydu ki:
Kız türbanlıydı.
Batılı özgürlüğünü sağlıyoruz bir yandan ama batının kötü yönüne öznen gençler yaratıyor medya ve moda dünyası!
Diğer yandan kısıyoruz özgürlüğü ve molla tipi çeşitli çevrelerden baskı geliyor, ülkeyi arap dünyasına benzetmeye çalışan.
Bir taraftan açtırıyoruz, bir taraftan örtüyoruz.
Hangi tarafta olduğumuzu bilen var mı?
Örtüyor muyuz açıyor muyuz?
Ondan sonra da yarı açık ceza evine dönüyor bedenler.
Ne kapalı olduğu belli... Ne açık...
Namus kavramımız iyice şaştı artık.
Başımızı örterken kıçımızı açıyoruz.
-İftira var mı şarkıda?
-Yok!
Abartılı ve mizahi bir dille "gerçeği" gayet güzel dile getirmişler.
-Hakaret var mı şarkıda?
-Hayır!
Yerde sürüklememişler bayrağımızı gökte dalgalanıyor!
Sözlerine bakıyorum, System Of A Down adlı Ermeni bozuntuları gibi Atartürk'ün fotoğrafını koyup hain, şeref_siz vs... dememişler!
Edebiyle kapananlara dil uzatmamışlar!
O halde neye kızıyoruz?
Bu adamlar ülkemizde olmayan bir olguyu var gibi göstermemişler ki!
Sen malzeme verme adama ki eleştirmesin.
(Bu arada şarkı çok hoşuma gitti, paylaşım için teşekkürler).
Neden cellaleniyoruz arkadaşlar?
Pek çok defa gördüm.
Bakırköy Carrousel'de, yemek katında oturuyorum, dapdaracık kıyafetleri içinde ince belli hafif genişçe kalçalı son derece seksi bir kız, eğilmiş masasına yemek yiyiyor ve -abartmıyorum- kızın eteği, kalçasının çatalını rahatça görebileceğim kadar aşağı kaymış!
Kız türbanlıydı.
Batılı özgürlüğünü sağlıyoruz bir yandan ama batının kötü yönüne öznen gençler yaratıyor medya ve moda dünyası!
Diğer yandan kısıyoruz özgürlüğü ve molla tipi çeşitli çevrelerden baskı geliyor, ülkeyi arap dünyasına benzetmeye çalışan.
-İftira var mı şarkıda?
-Yok!
-Hakaret var mı şarkıda?
-Hayır!
Sözlerine bakıyorum, System Of A Down adlı Ermeni bozuntuları gibi Atartürk'ün fotoğrafını koyup hain, şeref_siz vs... dememişler!
O halde neye kızıyoruz?
Neden cellaleniyoruz arkadaşlar?
Pek çok defa gördüm.
Kız türbanlıydı.
-İftira var mı şarkıda?
-Yok!
-Hakaret var mı şarkıda?
-Hayır!
O halde neye kızıyoruz?
belki yazmış olduğun konuda haklısın ama bende şunu söyleyeyim neden bunu yapan bir türk degilde yabancı....
bence bu bize yapılmış bi hakarettir tamam dediğin gibi günümüz çagında bir sürü insan olabilir ama biz tutupta onların kilisesine yahut başka bir şeylerini ele alıpta sergiliyor muyuz bence yapılan klip çok yanlış
Başı kapalı herkesi neden zan altına soksun yahu, ne alaka? Yarası olan gocunur!..Haklı olduğun kadar yanlış düşünüyorsun dostum. Bu ülkede hatta Arabistan'da dahil böyle insalar var ama böyle bir klip yaparsan başı kapalı herkesi zan altına sokarsın. Hepsi böyle demek istersin.
Aynı klipte gerçekten inancı için kapanmış bayanları da bir karede gösterseymiş, o zaman senin dediğin gibi sadece başını kapatıp kıçını açanları eleştirmiş olurdu.
Bu klibe ben o kadar ters bakmıyorum, ben de "FİKİR"i çok yerinde buldum ama eğer gerçekten saf bir amacı varsa o amaca tam olarak hizmet etmediğini düşünüyorum.Fikir kadar gerçekçi bir üslup değil; aşağılayıcı ve haksız bir üslup kullanılmış.
Ha Türk yapmış ha yabancı, dediğim gibi ben onların iyiniyetine zaten güvenmem, kaldı ki iyiniyetleri umrumda da değil, bana ne!belki yazmış olduğun konuda haklısın ama bende şunu söyleyeyim neden bunu yapan bir türk degilde yabancı....
bence bu bize yapılmış bi hakarettir tamam dediğin gibi günümüz çagında bir sürü insan olabilir ama biz tutupta onların kilisesine yahut başka bir şeylerini ele alıpta sergiliyor muyuz bence yapılan klip çok yanlış
Şimdi adamların kilisesini sergileyip ne elde edeceğiz onu anlamadım....şeylerini ele alıpta sergiliyor muyuz...

Arkadaşlar bence güzeldir dersiniz, bence doğrudur dersiniz ama hakaret böyle göreceli bir kavram değildir! Teknik bir kavramdır! Unsurları vardır!Bence hakarettir!..

Ata fikirlerimiz her zaman uyuşmasa da bu sefer cidden de haklısın. Çok güzel bir şekilde açıklamışsın her şeyi.
Şarkı benim de çok hoşuma gitti, yarın kız arkadaşıma Türkçeye çevirteceğim![]()