Bu Ülkeden Kurtulmak İsteyen Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

TR de yaşamak ister misiniz?

• Evet. Bana hitap eden bi ülke

Kullanılan: 8 57.1%
  • Hayır. Sana tamamen katılıyorum kardeşim

Kullanılan: 3 21.4%
  • Dünyanın her yeri böyle.Sabret max 60 yıl sonra yolcusun başka dünyaya

Kullanılan: 3 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
exorcist

exorcist

Üye
evet yeni bir anketle tekrar karşınızdayım.ben bu ülkede sorun olarak gördüklerimi yazdım ve bu sebeplerden dolayı burda doğmaktan yetişmekten utanan biriyim.bu konuya gelen herkes en az 1 görüşünü paylaşsın.​

bi halttan çakmayan asistanlarla yürütülen bir sağlık sistemi
(insanı sakat bırakıyorlar)​

ankara nın kalelerle korunup, sınırların 2 çuvalla korunduğu bir savunma sistemi
(abilerimiz kardeşlerimiz şehit oluyor)​

eğitimin %30 nun eğitmen vasfından uzak öğretmenlerce verilmesi​

[sıze=4]trende gidip geldiğim kürt arkadaşların iett otobüsünü molotof kokteyli mi ne haltsa artık onla patlatma planları[/sıze]​

[sıze=4]1 mayıs ın işçi bayramından çok anarşist bayramı gibi olması[/sıze]​

çarpık kentleşme​

yeraltı hizmeti yetersizliği
(en taze örnek rize)​

metrobüsün bizi taşıması gerektiği yerde bizim onu itmemiz​

b2 c4 gibi saçma arazi tapularının çıkması,arazileri ölü fiyattan kapma düşüncesi için orman yakan vatandaşlar değil vatan hainleri (bkz. Antalya)​

müslüman ım diyipte telli baba gibi anıtlarda dağıtılan 1 sirke için müslüman kardeşinin tepesine çıkan insanlar​

ssk primini 6 ay yatırmamak ve sgk dan ücretin yarısını almak için işçisi çalıştığı halde işçisi işten çıkmış diye gösteren patronlar​

atatürk ü sadece 10 kasımda hatırlayanlar​

kurtuluş savaşını bi günde olup bitmiş gibi görenler​

turistlere sarkan sapıklar​

ramazan ay ın da davul çalıyo uyuyamıyoruz gibi gelenekleri öldürmeye çalışan site sakinleri
(sakin falan değiller tabiki :d )​

bu forumda siyasi konu açabilirsiniz ancak
faşist konu açamazsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Götür beni gittiğin yere Hakan Bey:D
Tabi öyle bir yer var ise..Ülkeyi bu sebeplerden terketmek gibi bir fikre katılmıyorum.
Sorunları hep beraber düzeltmek varken..

Ayrıca,Forumda siyasi konu açmak kesinlikle yasaktır.
Arkadaşın konusuna gelince,ben bir sorun bulmuyorum.Kişinin tamamen kendi düşüncelerini özgür bir ortamda yansıtması sonucu açılmış bir konudur:oke:
* Sadece ufak bir düzeltme gerekiyor,tepki çekmemesi için.

JayJayyy

Üye
Bastığın yerleri «toprak!» diyerek geçme, tanı:
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda, fışkıracak, toprağı sıksan şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi

Faşistlikle ne alakası var.Ben sadece gördüklerimi duyduklarımı yazdım. O iett yi patlatma planları haricindeki diğer konuşulanları da yazsam banlanırdım :D.

Tabiki bu tüm kürt vatandaşları kapsamıyor.Üst komşumuz olsun yan komşumuz olsun çok iyiler hatta türklerden bile daha sıcak kanlılar ve misafir perverler.Ama gel gör ki ailesi tarafından türklere karşı terminatör gibi yetiştirilen kürt gençleri de mevcut.Beğenmediği,taşladığı yakıp yıktığı ülkedeki başbakanlıktan burs alıyor devlet yurdunda kalıyor bi de üstüne okulunda okuyor sonrada gidip tcdd trenini yakalım,şu türk şundan haraç keselim, iett yi molotoflayalım gibi planlar yapılıyor.Hiç milliyetçi değilimdir ama bunları duyunca walkmanın sesini yükseltmek durumunda kaldım.İşin ilginç yanı ülkesinden vazgeçmiş olacaklar ki diğer yolculardan da hiç ses gelmiyordu.Koca vagonda tek türk ben değildim herhalde .....

Kim ne derse desin çatlak kırık olma yolunda ilerlemeye başladı.Ama farkındaysanız obama denen herif tr ye geldikten sonra bu olaylar konuşmalar baş gösterdi.çok ama çok klasik olacak fakat bunun altında da abd var gibime geliyor :hmmm

Amacım kimseyi incitmek üzmek değil.Sadece arkadaşın sorusuna cevap vermek istedim.
Miliyetçi değilim diyorum fakat ateşide kesemiyorum bu tarz konularda :D
Bi saygısızlığımız varsa affola

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ben bu cennet vatanda öLmek istiyorum , süsLü hayaLLer üLkesinde yaşamaktansa ..

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
sanırım çok realistik ve pessimistik bi kişiliğe sahibim. dünyaya toz pembe gözlüklerle bakamıyorum nedense.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu konuya adam gibi bir yorum yapabilmem için her bir yazdığınıza tek tek cevap vermem gerek.
Zira katıldığım konu var katılmadığım konu var. Bazı arkadaşlarımız da bu yüzden tam bir yorum yapamamış zaten.

Ancak yine de konudaki mantığına bir cevap vermek gerekirse...

Anladığım kadarıyla siz ülkeyi satmaktan-terk edip gitmekten ya da Neron gibi ateşe vermekten bahsetmiyorsunuz. Sadece sorunlara dikkat çekmek istemişsiniz biraz popülist şekilde. Ama yanlış anlaşılmışsınız.

Bu ülkede sorun var evet. Ama bu sorunların çözümü de var.
"Ülkesinden kurtulmak" isteyen, ülkesi hakkında konuşma hakkına sahip değildir.
Ülkesi hakkında konuşan adam da ülkesinden kurtulmak istemez.
Zira yok etmek istiyorsanız düşmansınızdır.
(Buradan çıkartılacak ders: Konu başlığını mantığınıza uygun atın, konuyu dağıtmadan düşüncelerinizi paylaşın:) )

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
sanırım çok realistik ve pessimistik bi kişiliğe sahibim. dünyaya toz pembe gözlüklerle bakamıyorum nedense.

Hep alttan aldık, hep iyi taraftan baktık ve sonuç ortada ... Her zaman için kötü eleştiride bulunacaksın ki kötü kısımlar da düzeltilsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt