Bu Ülkeden Kurtulmak İsteyen Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

TR de yaşamak ister misiniz?

• Evet. Bana hitap eden bi ülke

Kullanılan: 8 57.1%
  • Hayır. Sana tamamen katılıyorum kardeşim

Kullanılan: 3 21.4%
  • Dünyanın her yeri böyle.Sabret max 60 yıl sonra yolcusun başka dünyaya

Kullanılan: 3 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Bu Ülkeden Kurtulmak İsteyen Var Mı?
Evet yeni bir anketle tekrar karşınızdayım.Ben bu ülkede sorun olarak gördüklerimi yazdım ve bu sebeplerden dolayı burda doğmaktan yetişmekten utanan biriyim.Bu konuya gelen herkes en az 1 görüşünü paylaşsın.

Bi halttan çakmayan asistanlarla yürütülen bir sağlık sistemi
(İnsanı sakat bırakıyorlar)

Ankara nın kalelerle korunup, sınırların 2 çuvalla korunduğu bir savunma sistemi
(Abilerimiz kardeşlerimiz şehit oluyor)

Eğitimin %30 nun eğitmen vasfından uzak öğretmenlerce verilmesi

1 mayıs ın işçi bayramından çok anarşist bayramı gibi olması

Çarpık kentleşme

Yeraltı hizmeti yetersizliği
(En taze örnek rize)

Metrobüsün bizi taşıması gerektiği yerde bizim onu itmemiz

B2 C4 gibi saçma arazi tapularının çıkması,arazileri ölü fiyattan kapma düşüncesi için orman yakan vatandaşlar değil vatan hainleri (Bkz. Antalya)

Müslüman ım diyipte Telli Baba gibi anıtlarda dağıtılan 1 sirke için Müslüman kardeşinin tepesine çıkan insanlar

SSK primini 6 ay yatırmamak ve SGK dan ücretin yarısını almak için işçisi çalıştığı halde işçisi işten çıkmış diye gösteren patronlar

Atatürk ü sadece 10 kasımda hatırlayanlar

Kurtuluş savaşını bi günde olup bitmiş gibi görenler

Turistlere sarkan sapıklar

Ramazan ay ın da davul çalıyo uyuyamıyoruz gibi gelenekleri öldürmeye çalışan site sakinleri
(sakin falan değiller tabiki :D )

Revengeful

Emekli Yönetici
Dünyanın her yeri böyle.Sabret max 60 yıl sonra yolcusun başka dünyaya :ehe

Vallah ben bu ülkede olduğum için baştan sona mutluyum. Bazı kendini bilmezler yüzünden ülkemden kurtulacak değilim.

kol@j

kol@j

Üye
iyide dünya üzerinde 180 ülke var bunların kaçı esaslı bir medeni güce sahip...
Türkiye gene çok iyi bence...

batılı ülkelerin makyajı güzel reklamı iyi...
orada bile ne biçim sorunlar patlak veriyor artık...

bizim reklamımız kötü...
ama en iyisini birçok ülkeyi derinlemesine görüp tanıyanlar bilir onlara sormak lazım...

arslansem

arslansem

Üye
Allah,bu cennet ülkesinden ayrılıpta zorunlu olarak başka ülkelerde yaşamamı nasip etmesin...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim ülkem harika,başka bir ülkeyi asla düşünmem

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi

Bence türkiyede bu sayılar daha fazladır.ben istatiktik yapmadım.böyle bişeye kalbim dayanmaz yoksa :angry:

Her 3 bebekten 1 nin ölmesi
2 küveze 1 bebeğin konması

italyadan çıkıp onca ülkeyi geçtikten sonra türkiyede kamyoncu tarafından tecavüz edilerek öldürülen barış yolculuğuna çıkmış gelinlikli kadıncağız

oto sanayi sitelerinde çalınıp parçalanmayı bekleyen otomobiller

hayvanlara binbir eziyet ettiren zabıtalar ve dini vecibesini yerine getirmeye çalışan INSANLAR (Büyük yazdım çünkü şüphe duyuyorum)

Hepsi bu ülkede.

Bu ülkede tek ama tek gurur duyduğum şey türk asıllı amerikan vatandaşı kalp cerrahı mehmet öz.o da olmasa tr de hiç ama hiç gurur duyulacak birşey yok

Revengeful

Emekli Yönetici
Ama diğer ülkelerde daha beterleride oluyor. Bir tek bizim ülkemizde değil yani.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
düşüncelerinin bir kısmına katılıyorum. Hepsine değil

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Zorluklar karşısında eğilmek ya da teslim olmak. :hmmm

Düşünüyorumda bundan 1915 yılında acaba senin düşündüğünü atalarımız yapsa nolurdu ? Tahmin etmek zor değil aslında.Zorluklar karşısında kolay olan vatanı terketmek , kendini ya da sevdiklerini düşünmek.Ben atalarımdan böyle bir sonuç çıkarmadım.Ve görüyorumki onlar doğru olanı yapmışlar.Çıkıp gelebilseler eminim yine bizim refahımız için gözlerini bile kırpmadan canlarını verirler.Evet belki onlar kadar yiğit değiliz ama , silah tutamayacak kadar korkak olan ellerimiz bari kaleme sarılsın.

Ben bu ülkeden değil , ülkeyi bu hale getiren pisliklerden kurtulmadıkça ne başka bir memlekete giderim , ne de gözlerim açık giderim.

Toffee

Toffee

Üye
bende başta böyle düşünüyodu ama diğer ülkelerde uzaktan gözükütüğü kadar gzl değil.. biraz araştırınca ben bu ülkenin gayet ii bi yer olduğu snucuna vardm..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Zorluklar karşısında eğilmek ya da teslim olmak. :hmmm

Düşünüyorumda bundan 1915 yılında acaba senin düşündüğünü atalarımız yapsa nolurdu ? Tahmin etmek zor değil aslında.Zorluklar karşısında kolay olan vatanı terketmek , kendini ya da sevdiklerini düşünmek.Ben atalarımdan böyle bir sonuç çıkarmadım.Ve görüyorumki onlar doğru olanı yapmışlar.Çıkıp gelebilseler eminim yine bizim refahımız için gözlerini bile kırpmadan canlarını verirler.Evet belki onlar kadar yiğit değiliz ama , silah tutamayacak kadar korkak olan ellerimiz bari kaleme sarılsın.

Ben bu ülkeden değil , ülkeyi bu hale getiren pisliklerden kurtulmadıkça ne başka bir memlekete giderim , ne de gözlerim açık giderim.
Cok güzel açıklamıssın kardesim.Tamam Türkiyede yolunda gitmeyen cok sey
var ama baska ülkelerde çok farklı değil.Ülke hakkında kötümser olmamak lazım...

Love Prince

Love Prince

Üye
ben ülkemi hiç bir şeye değişmem :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ülkeyi kurtarmak varken ülkeden kurtulmak mı? Kapitalist güçlerin vaad ettiği rahatlığa bu kadar meraklı olma arkadaş..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Cok güzel açıklamıssın kardesim.Tamam Türkiyede yolunda gitmeyen cok sey
var ama baska ülkelerde çok farklı değil.Ülke hakkında kötümser olmamak lazım...

Ya sen yanlış okumuşsun ya da ben yanlış anladım. :)

minoo

minoo

Üye
Ülkeyi kurtarmak varken ülkeden kurtulmak mı? Kapitalist güçlerin vaad ettiği rahatlığa bu kadar meraklı olma arkadaş..
tek kelimeyle budur..
hayır başka ülkede yaşamak istemem.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yaşadığım ülkeden nefret ediyorum ... Taşı toprağı saygısız, terbiyesiz ve maganda insanlarla doldu ... Müslüman bir ülkeyiz hesapta 1 dakika telefonunu bırak yolun ortasına dön bak izini bile göremezsin ...

Biraz ekleme yapayım, tamamen sadece insanlarından nefret ediyorum ...Terörmuş falan bunlar beni bağlamaz her ülkenin bu tip sorunları vardır... Bu ülkenin bu tip insanlarına lanet ediyorum !

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Her Ülkenin sorunları vardır bu demek değildir ki bu sorunlar çözülmez?

Perfect!

Üye
bi amerika özentisi yada avrupa özenti olmak belki ordaki yaşamın bize çok güzel gösterilmesinden yada sadece iyi yönlerini görmemizden kaynaklı eğer içine girip biraz yaşasak çokta farklı olmadığını görücez ama olmuyo işte ...

açıkcası halimden memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt