Bu televizyon hakkındaki görüşleriniz...philips 42pfl4307k

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

55baris55

Üye
    Konu Sahibi
Bu televizyon hakkındaki görüşleriniz...philips 42pfl4307k
Merhaba arkadaşlar geçen gün televizyonumuz bozuldu haliyle yeni bir televizyon arayışlarına kapıldık.Teknosa mağazasına gittiğimzde kampanyada olan philips 42pfl4307k televizyonunu gösterdi bize satış görevlisi.fiyatı 1799 liraydı.özelliklerine gelince 3d,wifi,usb,200 hz cart curt anlattı.Televizyondan pek anlamayan biri olarak bende burda konu açma gereği duydum.Yorumlarınız benim için önemli olacağının altını çizmek isterim.Şimdiden yorum atan herkese teşekkürler.

Görevlinin göstermiş olduğu televizyon şuydu :

Siteden yaptıkları televizyon açıklamasında ise şöyle yazıyordu : "İndirimli ürünlere ilişkin fiyatlar 06-07 Haziran 2012 tarihleri arasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Kampanyalar süper fırsat ürünlerinde geçerli değildir. Dahili HD Uydu alıcı özelliği sadece Philips TV modellerinin sonunda K harfi bulunan modeller için geçerlidir. Sistem frekans bilgisidir, panel frekansı değildir. Wi-Fi fonksiyonunun aktif hale gelmesi için haricen adaptör kullanılmalıdır, adaptör fiyata dahil değildir."

Adapter fln cok kafamı karıştırdı.Aydınlatırsanız çok iyi olur ;)

serkanoloji

serkanoloji

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ben bu tv yi aldım gayet memnunum. Harika çözünürlüğü var ekran boyutuda mükemmel. Yanlız suna dikkat etmedim sen et, normal yayını bana 3 ed ye çevirildiği söylendi öyle bir şey yok bilgin olsun. Birde bunun modemi dahili değil harici modem kullanmak zorundasın. sana bu tv nin en kötü tarafını söyleyeyim uydunun kanal geçiş süresi şaka değil tam 4 saniyeyi buluyor... Seçimini iyi yap. Aklına takılan herşeyi sor ve test ettir.[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt