Bu Telefonlardan Hangisi Almalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtsanli

Üye
C3 aL bence Çoq KullanışLı bir telefon

c3 ve chat arasında kaldıysan düşünmeden c3 al. Çünkü nokia hem daha kullanışlıdır hemde yazılımsal elverişlilik olarak diğerlerinden kat be kat üstündür.

hoss

Üye
c3 ve chat arasında kaldıysan düşünmeden c3 al. Çünkü nokia hem daha kullanışlıdır hemde yazılımsal elverişlilik olarak diğerlerinden kat be kat üstündür.
yazılımı daha iyi oldugu için mi donma sorunları oluyo nokia ların telefonlarında, diğer markaları eline alıp kullanmamıs adamların lafına bakmayın,,nokia insanları kazıklamaktan başka birsey yaptıgı yok..
samsung chat kullanıcı dostudur

TeXaS_16

Üye
    Konu Sahibi

C3 ve S3353 çok kararsız kalırsam bunu alırım şuan için bu en son planda benim için.yorumun için teşekkürler.

samsung chat teknosa da var gidip incelemeni tavsiye ederim karizma bir telefon , 6303 hikaye cok basit bi durusu var

Teknosada 2 telefonuda az çok inceleme fırsatım oldu ama sanki nokianın tuşları biraz sert geldi samsunga göre. Ve Samsungun orda tuşu dokunmatik.

Sırf bu donma sorunu kafamı çok karıştırıyor bu sorunları yaşayan çok varmış genelde hafıza kartından kaynaklanıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...