Bu telefona bayılan birtek ben miyim :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
dehşet güzel telefon
amma melez işte
annesi pc babası cep telefonuymuş

sonra bu çıkmış ortaya

onun için fiyatı da tuzlu

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
valla ben 1849 a benim telefoncudan alıcam. :ehe biz zengin değiliz oğlum 5 kuruş önemli :::lanet olsun bulamadım su somurme acindirmayi:zzz::

zengin değiliz ama 1849 tl ye alacam diyorsun... Bu nasıl bi çelişki???

- - - Eklendi - - -

valla ben 1849 a benim telefoncudan alıcam. :ehe biz zengin değiliz oğlum 5 kuruş önemli :::lanet olsun bulamadım su somurme acindirmayi:zzz::

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
iphone 5 alanlar buna bakıp ağlasınlar bence :)

aleranol

aleranol

Üye

- - - Eklendi - - -

bit geride arkadas fiyati 1899 olarak belirttigi icin

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu telefonu beğenmeyen çok azdır :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bende varım :D

aleranol

aleranol

Üye
tasarımı bi lumia kadar değil ama bi s3 kadarda yumuşak değil :ehe

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
tasarımı bi lumia kadar değil ama bi s3 kadarda yumuşak değil :ehe

Bu telefonun yaninda lumianin tasarimi fıs kalir resimlerde boyle havaliysa elime aldigimda dusunemiyorum ekran boyutu mukemmel param olsa direk alirim

aleranol

aleranol

Üye
Bu telefonun yaninda lumianin tasarimi fıs kalir resimlerde boyle havaliysa elime aldigimda dusunemiyorum ekran boyutu mukemmel param olsa direk alirim

şahsen elime aldım ve resimlerden daha iyi ama lumia kadar da iyi değil. en iyi 3. tasarım not2 bence.
1lumia
2one x
3not2

Türe

Türe

Üye
Ben de hastasiyim :(

MertcaN9

MertcaN9

Üye

fazlasıyla mübalağ yaptığını düşünüyorum kardeşim.. tamam telefona hayran olabilirsin ama yekpare kasa tasarımı polikarbonal madde ile süslenmiş lumia tasarımınada fıs diyorsan oho.. tekrar yineliyorum çok beğeniyorsundur anlıyorum heyecanlısın da biraz da abartıya kaçıyor dediklerin sanki :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Kerim.

Kerim.

Üye
ya arkadaslar tasarimi begenmek begenmemek kisiden kisiye degisir.kimseye zorla l920yi begendirmeye calismasaniz

Why Always Me

Why Always Me

Üye
ya arkadaslar tasarimi begenmek begenmemek kisiden kisiye degisir.kimseye zorla l920yi begendirmeye calismasak?

Aynen yahu isteyen istediği telefonu kullansın..Ne bu fanlık falan..Ne bu diğer telefonları kötüleme çabası..Diğer bütün telefonları 3310 yaptı bazıları harbiden.

avcitalip

avcitalip

Üye
çok büyük olmasa çok güzel telefon :evet: bu donanımı s3'te kullansaydılar ne olurdu :off: 2 GB Ram,LTE :off:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

musty522

Üye
çok büyük olmasa çok güzel telefon :evet: bu donanımı s3'te kullansaydılar ne olurdu :off: 2 GB Ram,LTE :off:
LTE hariç 2 gb ramli s3 var ama korede satılıyor neden buraya gelmiyor hala anlamış değilim :S

- - - Eklendi - - -

bende alacağım ama 2 ay sonra :) askere gitmezsem 2 ay sonra taahhütlü alabilcem inşallah

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
a-15 i daha kullanmadi demi samsung cunku testlerde tegrayi filan 3 e katliyodu

zappinger

Üye
    Konu Sahibi
Exynonus mu oyle bisey

aleranol

aleranol

Üye
exynos 5xxx diye geçiyordu 2cekirdekli a-15 tabanlı islmeci. sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt