Bu telefona bayılan birtek ben miyim :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erko merko

erko merko

Üye
Telefon güzelde ekranı çok büyük yahu 4.8'' ten büyük ekranlı telefonlar ilgimi çekmiyor

Caglaris

Caglaris

Üye
Bana göre ne kadar büyükse o kadar iyi :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
güzel telefon.

musty522

Üye
bu telefonu gördüğümde verdiğim tepki ile emma watsonun harry potter filminde balodaki halini görünce verdiğim tepki aynı bu yani:gunes::dondum::ohannes::oha:
hahaha bu iyiydi işte :)

- - - Eklendi - - -

Bu telefona bir tek sen bayilmiyosun kac ay arastirip ilk seferde aldim her kullanisimda bitiyorum bu arada sarjim hala bitmedi :)
kardesim artık yakında note 2 yazısını kaldırsan diyorum anladık yakınında hep yanında tutuyorsun :) espiri bir yana note 2 yazsan daha iyi artık note 2 sahibisin be ya :D

- - - Eklendi - - -

telefonu almadım ama benim kadar hastası kimse olamaz hergün onu düşünmekten işlerime konsantre olamıyorum rüyalarıma giriyor :) daha çok şey saycam ama siz kardeşlerime abartı gibi gelcek :) bir tek ekranı sorun ediyordm netlik açısından ama çoğu forumda tanıtımlarda gördüm note 2 nin daha iyi ekranı barış arkadaşımızın da dediği gibi alıyım telefonu 2 saate alışırım ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bayılmak ne kelime buna baktıkça gözlerim doluyo kalbim çarpıyoo dilim tutuluyoo :( <3 NOTE 2 <3

aleranol

aleranol

Üye
ben çoktan not2ye alıştım :ehe 10-50 gün arasında bir zamanda alıcam.çok gecikicem yaa.

pirenuri

pirenuri

Üye
ben de beğenmedim

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
19 ıtri veya 9 yunus emre, 1 ıtri yeter :)

- - - Eklendi - - -

19 ıtri veya 9 yunus emre, 1 ıtri yeter :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
çok güzel yaa :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

aleranol

aleranol

Üye
valla ben 1849 a benim telefoncudan alıcam. :ehe biz zengin değiliz oğlum 5 kuruş önemli :::lanet olsun bulamadım su somurme acindirmayi:zzz::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt