Bu telefon iPhone 5 olabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon iPhone 5 olabilir mi?
[h=2]Merakla beklenen soruların cevabı 4 Ekim’de Cupertino’da verilecek.[/h]
Ancak sadece birkaç gün kalsa bile iPhone 5 konusundaki en küçük bilgi kırıntısı halen önemli. Busebeple ortaya çıkan yeni örnek cihaz büyük ilgi uyandırdı.
BENM.AT adlı site, bugün iPhone 5’in tasarımını gösteren bir örnek cihazın resimlerini yayınladı. Önceki sızıntıların aksine bu kez ortada bir gizem yok. Zira site, daha önce ortaya çıkan çizimlere dayanarak bu örneği ürettirmiş.
CNC makinesine aktarılan çizimler, bir alüminyum parçasına uygulanmış ve sonuçta ortaya bu “dummy” çıkmış. Firmalar, görsel tanıtımlarda ya da kılıf üreticileri tarafından kullanılması amacıyla bu “dummy” modelleri üretiyor. Bunlar çalışmayan ancak cihazın boyutlarını ve tasarımını ortaya koyan örnekler. Geçtiğimiz yılın sonlarında da iPad 2’ye ait bir dummy ortaya çıkmıştı ve daha sonra resmi tanıtımla birlikte bu tasarımın orijinal olduğunu anlamıştık.

iPhone 5 konusunda da hem kılıflar hem de tasarımlar daha ince, arkası kıvrımlı ve alüminyumdan imal edilmiş bir cihaza işaret ediyor. Bakalım bu kez iPad 2’de olduğu gibi bu iddialar doğru çıkacak mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt