Bu Telefon Çok Konuşulur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Bu Telefon Çok Konuşulur...

Ruslar cep telefonu pazarına bomba gibi bir ceple girmeye hazırlanıyor: 4D, çift ekran ve fazlası...

Android'in genişleyen pazarı Rusya'ya kadar ulaştı. Bir Rus şirket Android kullanacak yeni bir telefon tasarladı.
YouTube'da videosunu yayınladıkları akıllı telefonun arkada ve önde olmaz üzere iki adet ekranı bulunuyor. Ancak videodaki görüntülere göre telefon henüz prototip aşamasında ve arkadaki ekran da çalışmıyor.
Rus haber sitesi NewBCM'nin haberine göre; telefon 4G kullanacak ve Tayvan'da üretilecek. İki ekranlı bu akıllı telefonun ise 2011'in Mayıs ayında piyasada olması bekleniyor. Ayrıca telefonun arka ekranının tam olarak nasıl kullanılacağı ve neleri göstereceği bilinmiyor.
Bu merakla beklenen telefonun tasarımının neden hafif bir kıvrımı olduğu da kafalarda soru işareti.

Tepkiler: minoo ve kol@j

zaza

Üye
vaybe teknoloji buraya kadar geldiyse kıyamet bize yakındır

zaza

Üye
ne kaldı ki..
Allah bilir tabidee...
tabi ALLAH bilir ama çok yakın nerdeeyse tüm alametler gerçekleşti sadece bi tanesini duymadım oda hz. isa'nın dünyada şam'a inerek oradaki kötülerin başını öldüreceğini hala duymadım belkide gerçekleşti

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
belkide...

resim gerçek deil gbi
yani fake gibi geldi

AlpReis

Üye
Hadi inşallah bakalım

kol@j

Üye
piyasaları biraz yumuşatır... heganomik pazara bir serbestlik gelir....bir nebze olsun...

bu döküntünün neyini konuşalım arkadaş estetik desen yok özellik desen yok iki ekran varda ne oldu herşeyin fazlası zarar demişler 1 ekran yetmiyomu sonuçta gömün gitsin

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
bu döküntünün neyini konuşalım arkadaş estetik desen yok özellik desen yok iki ekran varda ne oldu herşeyin fazlası zarar demişler 1 ekran yetmiyomu sonuçta gömün gitsin
daha kesin bir görseli yok telin bunu buldum ekledim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...