bu söz tarihe geçer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fenerbahçe bir spor klubüdür ...
Tüm dallar da en fazla kupayı alarak gines rekorlar kitabına girdik ...
Kupaysa kupa .. Buyrun :)

Türkiye'de Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yılında, bünyesinde bulunan dokuz şube ile takım halinde ve bireysel olarak resmi sportif müsabakalarda kazandığı 1134 kupa, madalya ve ödülleri ile Guinness dünya rekorlarına girebilme teklifi, "Guinness Dünya Rekorları Yönetim Ekibi" tarafından dün (18 Mart) onaylandı. Guinness tarafından Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yollanan müracaat kabul formları, Guinness'in Türkiye danışmanı Prof. Dr. Orhan Kural'a teslim edildi. Açıklamada, "spor kulübü bünyesinde, bir yıl içerisinde resmi spor müsabakalarında gerek takım halinde ve gerekse ferdi olarak kazanılmış kupa ve madalyalar olarak, spor kulüpleri arasında Guinness Rekorlar Kitabı'na girebilmesine hak kazandığı konusuna ilişkin müracaatın kabul olunması, bu alanda bir ilk olmaktadır" dendi.

arslansem

arslansem

Üye
....Şu kırmızı yazı ile belirttiğim yazı tam bize göre Katıldığımız bütün dallarda şampiyon oluyoruz...ve şu aralar Futbolda herşeyde lideriz....Yapmayın ama bende buna gülerim:kop:Bir çeyrek final oynadınız diye Türkiyeyi ayaga kaldırdınız.Bazı fenerlilerin havalarından yanlarına yaklaşılmıyordu hele.ne kadar kızsakda sövsekde dövünsekte adamlar havalarında haklı kardeş.Grupta milanı yen Uefaya katıl.Nağmalup yarı finale kadar gel.3 ingiliz takımından sıyrıl ve finalde arsenali yen.yetmedi.Real Madridi Yen süper kupayı al.Oda yetmedi Milli takıma 8 tane oyuncu gonder iskeletini oluştur 2002 Dünya kupasına katıl Ve 3. olup tarihi bir başarıda başrol oyna beşiktaşı bilmem ama fener sittim sene Avrupada Kupa falan alamaz(keşke alsa)Galatasaraya 10-15 yıla bir Alır kupa.Çünkü daha önce başardılar.Ama devamı gelmedi.10 yıl önceki alınan kupaylada övünmek ne akdar dogru orasıda ayrı bir konu.Ama şuda bir gerçek fener avrupada kupa kaldıramadıktan sonra.yene yene kaşar etse cimbomu gene altında kalır

Bişeyler anlatmak için karşı tarafın kapasitesi,algılaması ve anlama yeteneği olması şart.
Ben,o,şu,bu...Buraya sayfalarca şey yazabiliriz.Fakat sadece lafta kalır.Somut bişeyler ortaya koymak lazım diyorum hep.Bunun içinde bi takımın tarihine,aldığı kupalara,başarılara bakmak lazım.
Son söz;Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi biziz ve sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar :)

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;1926995' Alıntı:
Fenerbahçe bir spor klubüdür ...
Tüm dallar da en fazla kupayı alarak gines rekorlar kitabına girdik ...
Kupaysa kupa .. Buyrun :)

Türkiye'de Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yılında, bünyesinde bulunan dokuz şube ile takım halinde ve bireysel olarak resmi sportif müsabakalarda kazandığı 1134 kupa, madalya ve ödülleri ile Guinness dünya rekorlarına girebilme teklifi, "Guinness Dünya Rekorları Yönetim Ekibi" tarafından dün (18 Mart) onaylandı. Guinness tarafından Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yollanan müracaat kabul formları, Guinness'in Türkiye danışmanı Prof. Dr. Orhan Kural'a teslim edildi. Açıklamada, "spor kulübü bünyesinde, bir yıl içerisinde resmi spor müsabakalarında gerek takım halinde ve gerekse ferdi olarak kazanılmış kupa ve madalyalar olarak, spor kulüpleri arasında Guinness Rekorlar Kitabı'na girebilmesine hak kazandığı konusuna ilişkin müracaatın kabul olunması, bu alanda bir ilk olmaktadır" dendi.

Tebrik ederim Ali.Uluslararası geçerli olan bir konuda tarihe geçtiğiniz için bir Türk olarak onur ve gurur duydum.Fakat burada sadece 1 yılın değil,2 ezeli rakibin 100 yılı aşkın başarılarını kıyaslayıp,hangisi daha üstün onu tartışıyoruz :)
Keşke siz de Galatasaray ın başarılarını olgunlukla karşılayıp,kabul etme yeteneği gösterebilseniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt