bu söz tarihe geçer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
    Konu Sahibi
bu söz tarihe geçer
Arkadaşlar eski uefa kupası başkanı şöyle bir açıklama yapmış
Büyük takımlar aldığı kupalardan konuşur
Küçük takımlar yendiği Büyük takımlardan konuşur diye

Biz Galatasaray olarak bir tek şampiyonlar ligi kupasını alamadık(inşallah onuda seneye alıcaz) ve biz aldığımız kupalardan konuşuyoruz

Fenerbahçe bizi yendi ve bu fenerli taraftarların dilinde 1-1,5 ay düşmedi

Burdan çıkan anlamıda siz anlayın artık :ehe

• Beğen
Tepkiler: zeE* ve Salih Baba™

arslansem

arslansem

Üye
Hee güzel konu :D bu cümle benim imzamdı bi ara :ehe
Derbilerin ülkemiz için çok farklı anlamları vardır.Ezeli rakibini yenersin,rakip takımı tutan arkadaşlarını gıcık edersin,acayip ve anormal bi şekilde mutlu olursun.:ehe
Fakat dediğin gibi her galibiyetten sonra bahsi geçen takımın abarttığı derbiler yaşıyoruz maalesef :D
Kendi adıma konuşmak gerekirse;derbilerin en önemli özelliği kazandığın takdirde aldığın 3 puanın yanısıra rakibinin (muhtemelen şampiyonluk rakibinin) 3 puan almasını engellemek yani 6 puanlık maçlar olmasıdır.Artı yukarıda dediğim gibi ezeli rakibini yenmenin verdiği gurur ve mutluluk vardır :D
Fenerbahçenin bizi 2 kere yendiği sezon (2005-2006) biz şampiyon olduk.Sen git Anadolu takımlarına özellikle deplasmanda diş geçireme,derbileri kazan,şampiyon olama...Ne anladım bu işten :D
Bir maçtan alacağınız maksimum puan 3tür :ehe derbi olunca bu maalesef değişmiyor 4-5 puan vermiyorlar :ehe
Gereksiz yere abartmak saçma geliyor bana :)

haltie

haltie

Üye
ama fbde hep yeniyor gerçekten uyuz bir durum gsnin takıntısı oldu bu durum:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ne alaka şimdi ...

haltie

haltie

Üye
Ona bakarsan biz de Beşiktaşı hep yeniyoruz.Bişey diyoruz mu :ehe

böyle değil ama :D beşiktaşında fenerbahçeye şanşı tutuyor ama dengede yürüyor işler böyle değil kpss sorusu olmuyor:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Yakındır bizim de soru olarak tarihe geçmemiz sen rahat ol :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Kendinizi bunlarla avutun...:d: buna işte çok gülüyorum birde şunu gülüyorum gs'liler Samiye'nin dolmamasının sebebi şuymuş gs'nin istanbulda taraftarı azmış ama Türkiye'de en fazla taraftar gs demiş...Akıl var mantık var stad 20000 kişilik istanbul 13 milyon bunu dersen sana adam biyeri ile güler...:d:
Bizden çok gs'liler konuşuyor bu filmi Ama bu Filmin sONu yok ...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sizde kendinizi bunlarla avutun...:D

'Davut

'Davut

Üye
Biz hersene gs'yi yenerken sizde dersiniz artık eski uefa başkanının lafı vardı diye...:d:

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
:kop:

arslansem

arslansem

Üye
Kendinizi bunlarla avutun...:d: buna işte çok gülüyorum birde şunu gülüyorum gs'liler Samiye'nin dolmamasının sebebi şuymuş gs'nin istanbulda taraftarı azmış ama Türkiye'de en fazla taraftar gs demiş...Akıl var mantık var stad 20000 kişilik istanbul 13 milyon bunu dersen sana adam biyeri ile güler...:d:
Bizden çok gs'liler konuşuyor bu filmi Ama bu Filmin sONu yok ...

Ne yaptın birader o stadı doldurdun da naptın?O gelen parayla naptın?Hangi ulaşılamaz başarılar yakaladın?
Bi alanda başarılı olman için sonunu getirmek,o alanda lider olmak gerek ve dolayısıyla kupa alman gerek değil mi?
Söyle şimdi bana futbolda ezeli rakibin Galatasaray dan üstün olduğun,kupa sayısında önde olduğun bi alan söyle bana?Bişey göster yahu inanayım,somut örnekler yay şuraya üstüne susayım sen yaz konuş göster bişey yap hadi :)
İşte bunları yapamazsan sadece laklak yaparsan asıl o zaman bi tarafıyla gülerler adama :)
Ben kanıtlıyorum bak kaç tane sitede anket yapıldı.Hepsi de resmi ve açık spor siteleri.
Türkiye de taraftar sayısı en fazla olan takım Galatasaray.
Türkiye nin aldığı kupalar ve gösterdiği başarılardan ötürü 1 numaralı takımı G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y!!! ;)
Aksini iddaa eden buyursun yazsın hadi bakayım çürütelim onu da :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yahu Davut kardeşim...Sizi bizden üstün kılan bir başarınızı söyleyin eyvallah derim , saygı duyarım...103 yıllık geçmişinize bir bakın bakalım...İncir çekirdeğini dolduracak kadar iş yaptıysanız amenna...İyiki saraçoğlunda yenemedik sizi...Tek teselliniz bu olsun kalsın...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ben Galatasaray ve Galatasaraylıları seviyorum ya ...

'Davut

'Davut

Üye
Ne yaptın birader o stadı doldurdun da naptın?O gelen parayla naptın?Hangi ulaşılamaz başarılar yakaladın?
Bi alanda başarılı olman için sonunu getirmek,o alanda lider olmak gerek ve dolayısıyla kupa alman gerek değil mi?
Söyle şimdi bana futbolda ezeli rakibin Galatasaray dan üstün olduğun,kupa sayısında önde olduğun bi alan söyle bana?Bişey göster yahu inanayım,somut örnekler yay şuraya üstüne susayım sen yaz konuş göster bişey yap hadi :)
İşte bunları yapamazsan sadece laklak yaparsan asıl o zaman bi tarafıyla gülerler adama :)
Ben kanıtlıyorum bak kaç tane sitede anket yapıldı.Hepsi de resmi ve açık spor siteleri.
Türkiye de taraftar sayısı en fazla olan takım Galatasaray.
Türkiye nin aldığı kupalar ve gösterdiği başarılardan ötürü 1 numaralı takımı G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y!!! ;)
Aksini iddaa eden buyursun yazsın hadi bakayım çürütelim onu da :)

Dediğimden neler çıkarmışsın öyle..
Dedikleri son derece saçma buldum...Fenerbahçe son yıllardaki yatırımı ile avrupada hedef büyütdü zaten lig de 2 sezonda bir şampiyonuz... Şu kırmızı yazı ile belirttiğim yazı tam bize göre Katıldığımız bütün dallarda şampiyon oluyoruz...ve şu aralar Futbolda herşeyde lideriz....

Allah Aşkına şu en fazla 1 milyon kişi'nin kullandığı anketleri deme atsa kaç fark atacak 100000 mi 200000 mi yav Türkiye 70 milyon kişi ...Diğerlerini saymıyormusun ....Belki Bjk daha fazla belki başka takım...Spor x de bir anket yapmış 2,5 milyon kişi oy kullanmış ES ES birinci olmuş...

O stad doldurdakdamı ne oldu ...O stadın sayesinde çok güzel gelir elde etdik o stad sayesinde yıldız futbolcular getirdik...O stad sayesinde bir futbolcu demeki biz paramızı alamadık
çekip gitmedi 25 milyon euroyu çöpe atmadık sizin gibi reberyi biliyorsun demi 3 ay sonra gitdi...Ve o stad Sayesinde Geleceği en fazla parlak olan takımımız Fenerbahçedir..bunu kimse inkar edemez ...

Yahu Davut kardeşim...Sizi bizden üstün kılan bir başarınızı söyleyin eyvallah derim , saygı duyarım...103 yıllık geçmişinize bir bakın bakalım...İncir çekirdeğini dolduracak kadar iş yaptıysanız amenna...İyiki saraçoğlunda yenemedik sizi...Tek teselliniz bu olsun kalsın...

Ben gs den üstünüz demedim ama bir kaç tane söyleyim Gönlün kalmasın

Stad farkı O stadı biz yaptırdık bir kuruşuna devlet yardımda bulunmadı....
Gsde çokdan yapmışdı ama her sene proje yaptırdığı için olmadı tabii her klüp karşılayamıyor zaten o büyük taraftar gelen gelir yaptığı zararı karşılamıyor

Bütün katıldığımız amotör dallarda Şampiyon olmuyormuyuz avrupada her zaman üst turlara çıkmıyormuyuz...

Siz sadece futbol dalı olduğunu biliyorsunuz gsnin gs maçları 100 kişi geçiyor...Biraz abarttım sanki FB maçında dolduruyorsununz ama ondada olay çıkarmaya bunu sende biliyorsun değil mi ....

Ve o ileri görüş yok Bunu stadı dolduruyorsunuz da ne oluyor demenizden anlaya biliriz....:oke:

Birde birde birde bu konu hangi bölümde Gs değilmi kaç ay önce oynadık gs ile ben hatırlamıyorum unuttum her zamanki gibi bir gs maçı idi o yüzden ...:islik Niye bu konu açıldı açaba..:hmmm Galiba teselli için demi...

şuda son olarak biz gsden üsttünüz dediğim bir mesaj göstersene boşuna bu kadar şeyi boşuna yazmış olmim...:bigstar:

HERKESE İYİ FORUMLAR...

GameWorld

GameWorld

Üye
....Şu kırmızı yazı ile belirttiğim yazı tam bize göre Katıldığımız bütün dallarda şampiyon oluyoruz...ve şu aralar Futbolda herşeyde lideriz....Yapmayın ama bende buna gülerim:kop:Bir çeyrek final oynadınız diye Türkiyeyi ayaga kaldırdınız.Bazı fenerlilerin havalarından yanlarına yaklaşılmıyordu hele.ne kadar kızsakda sövsekde dövünsekte adamlar havalarında haklı kardeş.Grupta milanı yen Uefaya katıl.Nağmalup yarı finale kadar gel.3 ingiliz takımından sıyrıl ve finalde arsenali yen.yetmedi.Real Madridi Yen süper kupayı al.Oda yetmedi Milli takıma 8 tane oyuncu gonder iskeletini oluştur 2002 Dünya kupasına katıl Ve 3. olup tarihi bir başarıda başrol oyna beşiktaşı bilmem ama fener sittim sene Avrupada Kupa falan alamaz(keşke alsa)Galatasaraya 10-15 yıla bir Alır kupa.Çünkü daha önce başardılar.Ama devamı gelmedi.10 yıl önceki alınan kupaylada övünmek ne akdar dogru orasıda ayrı bir konu.Ama şuda bir gerçek fener avrupada kupa kaldıramadıktan sonra.yene yene kaşar etse cimbomu gene altında kalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt