olay çözülmüştürSorunun cevabı esirlerin yapılarına göre değişir.
İnsancıl esirler
Bu esirler adam öldüremez. Birinciye kılıç verirler. Direnir. Esiri öldürürler. 2.ye verirler. Direnir, öldürürler diye sürer gider.
1000. esir hayatta kalır.
Beceriksiz esirler
Bunlar isteseler de adam öldürememektedirler. Birinci esir ikiniciye kılıçla saldırır, yaralar vs... ama öldüremez. Komutan sinirlenir, birinciyi öldürür. Böyle sürer gider. 1000. hayattadır.
Speedy Gonzalez esirler
Bu esirler acayip hızlı koşar. Birinciye kılıcı verirsiniz, başlar 2.yi kovalamaya.
Bu ikisi, komutanın emri ayağına koşa koşa kurtulurlar gerisi idam edilir.
Japon esirler
Bunlar pek bir gururludur. Verirsin eline kılıcı hara kiri yapar kendini öldürür. 2. de aynı şekilde...
1000. hayatta kalır. O da kahrından ölür kimse kalmaz.
Kara Murat esirler
Bunların gözü pek bir karadır. Verirsin eline kılıcı tek başına herkesi alır!..
Tüm esirler kurtulur.
Daha sayayım mı?

Sorunun cevabı esirlerin yapılarına göre değişir.
İnsancıl esirler
Bu esirler adam öldüremez. Birinciye kılıç verirler. Direnir. Esiri öldürürler. 2.ye verirler. Direnir, öldürürler diye sürer gider.
1000. esir hayatta kalır.
Beceriksiz esirler
Bunlar isteseler de adam öldürememektedirler. Birinci esir ikiniciye kılıçla saldırır, yaralar vs... ama öldüremez. Komutan sinirlenir, birinciyi öldürür. Böyle sürer gider. 1000. hayattadır.
Speedy Gonzalez esirler
Bu esirler acayip hızlı koşar. Birinciye kılıcı verirsiniz, başlar 2.yi kovalamaya.
Bu ikisi, komutanın emri ayağına koşa koşa kurtulurlar gerisi idam edilir.
Japon esirler
Bunlar pek bir gururludur. Verirsin eline kılıcı hara kiri yapar kendini öldürür. 2. de aynı şekilde...
1000. hayatta kalır. O da kahrından ölür kimse kalmaz.
Kara Murat esirler
Bunların gözü pek bir karadır. Verirsin eline kılıcı tek başına herkesi alır!..
Tüm esirler kurtulur.
Daha sayayım mı?

speedy gonzales esirleri 

bişe anladıysam arab olayımben buldum galiba bak kanka orda birinmciye kılıç vermişler ve adam solundaki 2. esiri öldürmüş yani solundaki 1. esiri öldürmemiş direk 2. yi öldürmüş burumda 2. yi öldürdükten sonra kılıcı solundaki 1. esire verir ve bu tabi böyle gider solundaki 1. esire vermişti en son o esir de sırayı bozmayarak solundaki 2. esiri öldürür ondan sonrada kılıcı solundaki 1. esire verir ve buda böyle devam eder bence dogrumu düşünüyorum acaba . şimdi vaktim olmadıgı için bu sırayı böyle devam ettirerek sonucu bulmaya vaktim yok .![]()

bişe anladıysam arab olayım![]()