Bu Sorunu Çözcek Usta Varmı.? (Hafıza Kartı)

Sponsorlu Bağlantılar

L@zKoPaT

Üye
    Konu Sahibi
Bu Sorunu Çözcek Usta Varmı.? (Hafıza Kartı)
S.a beyLer hafıza kartımda bluetoothla aldığım bu müzik dosyasını kart okuyucuma taktığım zaman pc ye aktaramıyorum adaptör kilitli değil kart okuyucu desen 10 tane değişik kart okuyucuda denedim gene aynı ama pc den kartta attığım şarkı veya resim leri tekrar başka pcye atarken bir sorun çıkmıyor tek sorun bluetoothla aldığım resimleri ve müzikleri pc atarken bu hatanın çıkması biçimlendircem ama yedeklemiyorum bu sorundan dolayı yardımcı olursınız sevenirm

idris-tolar

idris-tolar

Üye
a.s kardeş attığın uygulama pc de açıktır belki yada diskin yazmaya karşı olmadığına emin ol yada disk bozulmuştur yada müziğin koplammaya yetkisi yoktur formatını değiştir denemeye değer bence

Cynical

Cynical

Üye
Dosyanın uzantısını ve ismini değiştirip denediniz mi?

L@zKoPaT

Üye
    Konu Sahibi
diskin yazmaya karşı olmadığından eminin ayrıca müziğede yeni bir isim veremiyorum aynı hatayı veriyor bu sorun sadece bluetootla aldığım resim müzik videolarda oluyor normalde pcden kartta attığım bilgileri tekrar hatsız alıyorum.

L@zKoPaT

Üye
    Konu Sahibi
Parçaya isim veremiyorum ki vermek istediğimde gene aynı hatayı veriyor.!

Cynical

Cynical

Üye
Hmm.. X-plore'da da mı değişmiyor? Bende de benzer bir sorun oluyor bluetooth'la dosya gönderirken ama uzantıyı Xplore'da silince kopyalanıyor.

idris-tolar

idris-tolar

Üye
parçanın formatını değiştir işe yarar

L@zKoPaT

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar anlatmıyorum herhalde değiştiremiyorumki aynı hata çıkıyor değiştermek isterken

Cynical

Cynical

Üye
Yani telefonda da uzantıyı değiştiremiyorsun? Peki o zaman nasıl bir uyarı veriyor? "Korumalı nesne değiştirilemez/kopyalanamaz" filan mı? Ilginç.. Hiç karşılaşmamıştım.

L@zKoPaT

Üye
    Konu Sahibi
Bak dostum sorun şu telefonda onun uzantsını değiştirme gibi bir lüksüm yok herhalde şuan elimde samsung d900i var benim anlamadığım bu sadece bluetoothla aldığım dosya müzik resim lerde böle hata veriyor .!

--------------- Ekleme ---------------

Nese yardımLarınız teşşekürler beyler tek çare kalıyor oda biçimlendircez artık ne yapalım xS

arslansem

arslansem

Üye
Bende de oluyor arada sinir oluyorum :@ çözüm çıkmadı mı?

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bendede oluyo.Acaba dosyaları bluetooth yoluylamı aldın ?