bu sorun beni deli etti !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srooyunu

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun beni deli etti !
arkadaslar merhaba ben huawei ideos x5 ile android dunyasina yeni katildim su an alisma asamasindayim ama 2 gundur cozemedigim olay ise telefonun icinde gelen tarayici ile bir siteye girsem direk o sitenin mobil surumune atiyor daha bi kere bile normal facebooka giremedim alternatif tarayici istemiyorum direk pc gibi yapabillirmiyiz lutfen yardim

FQXT

FQXT

Üye
googleden facebook toch sitesine gir facebook touch ta sanırım diger seceneklerdi orayı seç en altta masaustu facebook var orası orjınal site ama yorum yapmana izinvermiyor facebook bu birazda taktiksel bır olay facebook for androıd kullanmaya zorluyor seni anlayacağın ..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Alternatif istememişsin ama ben yinede söyliyim istersen yine kullanma.. Dolphin yüklersen cihazını iphone, ipad, pc ,telefon, android olarak gösterebilirsin. Operadan da pc den giriyormuş gibi gösterebilirsin.

srooyunu

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim bir videoda gormustum normal tarayicidan normal facebooka girmisti

----------Eklendi @ 01:24:10 ---------- Yazıldı @ 00:33:02 ----------

sorunumu hayla cozebilmis
degilim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
facebook.com/home.php?

Başına www. Koy. :oke:

fatihmt1992

Üye
maxthon browser diye bir tarayıcı var sana onu tavsiye edebilirim...

kurduktan sonra menuden uac adlı seçenekten telefonu bilgisayar, iphone veya android den giriyormuş gibi gösterebilirsin

aynı işi yapan bir diğer prog. da miren browser

belki baska tarayıcılar da aynı işi yapıyordur ama bence en stabil çalışanı maxthon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt