tlgcn38
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mac'e de office yükleniyormuş onu öğrendim en kısa zamanda alcam neden pişman olabilrim ki sizce ?o zaman neden apple alıyosun ki hiç gerek yok belki hastasısındır bilemem ama bence para ziyanı bir söz vardır arap bol buldugu sabunu bişeyler bişeyler işte bende ona o kadar para verme pişman olursun sonra konu açma Pişmanlık 7 harflidir "Macbook."
pişmalık değil kardeşim olur mu hiç. macbook herkes alamaz. çok farklı ve başka hiçbir pc ye benzemez. kendi işletim sistemi çok daha güzel windows kurupta berbat etme sakın.güle güle kullan.Mac'e de office yükleniyormuş onu öğrendim en kısa zamanda alcam neden pişman olabilrim ki sizce ?
çünkü aldığımda satıcının garantisinin arkasında durması lazım..tüketim çılgınlığından başka bişey değil madem office kullanıcan git 600tlye celereon laptop al olmadı 900tlye pentium al olmadı core 2 duo al oyun oynayacaksan 1200tl ver i3 i5li windows al hava atmak istiyosan az daha ver i7li al neden onca para verip mac alıyorsun anlamıyorum.....
en önemli mesele mobilite.. iett diyim sana belediye otobüsü diyim ..neden 2.5 milyar verip macbook alıyorsunuz ki o fiyata harika masaüstü pcler kurulur hadi laptop istiyorsanız o fiyata air'den daha iyi olan laptoplar vardır elbet
alma sebebinizi öğrenebilirmiyim?
neden samsung ,hp,acer,asus vs değilde apple?
Samsung ve Hp Almam hocam malum dayanıksızlık ve araştırmalarımda duyduğum sıkıntılarından dolayı.samsungunda ultrabooku var,hpnin.asusun vsvs macbook air de ub sınıfına giryor ama daha ucuza ub larda var hem onlarada mac os
X kurabilirsinama parAN varsa alablrsn
benim dediğim anlaşılmıyor adam konuyu office programı kullanılabilecek bir bilgisayar arıyorum diye açmış ne gerek var 3.000 tl lik cihazlara şahsen office 11 i ben netbookta hiç takılmadan çalıştırıyorum yani sırf basit programlar için apple almaya gerek yok....
Benim dediğim anlaşılmıyor demişsin ama sen anlamışsın kardeşbenim dediğim anlaşılmıyor adam konuyu office programı kullanılabilecek bir bilgisayar arıyorum diye açmış ne gerek var 3.000 tl lik cihazlara şahsen office 11 i ben netbookta hiç takılmadan çalıştırıyorum yani sırf basit programlar için apple almaya gerek yok....
Dün öylesine google'a macbook air ısınma sorunu yazdım ve gördüklerim çok fena.. Resmen çoğu kişinin şikayeti Air yanıyor diye. Korktum ya.. Asusda bakır boru sistemi var samsungdada ısınma sorunu imkansız diyo vatandaki görevliParan olduğu sürecebundan vazgeçme
Doğru söze ne denir.. Mağazalarda Ekstra yazan küçük bakım bölümlerindeki teknisyenler hariç reyonlardakiler ürünlerin ismi ve genel özellikleri dışında teknik detaylarından bi haberlerVatandaki görevlilerden öte tespit edeceğin marka ve modellerin ayrıntılı inceleme, test ve kullanıcı yorumlarını bulmanı tavsiye ederim. Ben elektronik mağazalarındaki satıcı arkadaşların konularına hakim olduklarını düşünmüyorum. Bir kaçı hariç. Haksızlık etmek istemem fakat gerçekler ortada...
Benim dediğim anlaşılmıyor demişsin ama sen anlamışsın kardeşkonunun adına bakarsan bikere ..
Macbook air alacağımı söylüyorum ve Office kullanmada sorun olup olmayacağını soruyorum. Ben anlatamadıysam sorun bende ki sanmıyorum. Sen anlamadıysan eğer bidahakine yardımcı olduğun insanlara dikkat etmelisin bence .
Yinede Teşekkürler, İyi Forumlar..
- - - Eklendi - - -
Dün öylesine google'a macbook air ısınma sorunu yazdım ve gördüklerim çok fena.. Resmen çoğu kişinin şikayeti Air yanıyor diye. Korktum ya.. Asusda bakır boru sistemi var samsungdada ısınma sorunu imkansız diyo vatandaki görevli
teoman arkadaşım bundan sonra uslubumu daha yumuşak kullanıcağım.
iyi al napıyım ama apple aldıktan sonra eminim pişman olcaksın türkiyede apple tutmadı ve fazla program bulamıyorsun ayrıca ingilizce bilmiyorsan hiç bulaşmateoman arkadaşım bundan sonra uslubumu daha yumuşak kullanıcağım.
tabi aynen öyle onlardan aldığım bilgilerden başka tabiki araştırıyorum hocam.Vatandaki görevlilerden öte tespit edeceğin marka ve modellerin ayrıntılı inceleme, test ve kullanıcı yorumlarını bulmanı tavsiye ederim. Ben elektronik mağazalarındaki satıcı arkadaşların konularına hakim olduklarını düşünmüyorum. Bir kaçı hariç. Haksızlık etmek istemem fakat gerçekler ortada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?