Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu son olsun; Son veda..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ia.phlvn
Üye
MeLih_061
Üye
Geçmiş olsun , Rabbim şifa versin.. Hakkım helal olsun...
__xXx__
Üye
allah şifa versin abi dualarımız hep seninle olacak inşallah sağlığına kavuşarak son kez hastahaneye yatışın olur
Nick Kalmamış
Üye
Allah ACİL ŞİFALAR versin..
DiaBLoS
Moderator
Sizi tanımıyorum ama , Rabbim yar ve yardımcın olsun ...
Acil sifalar diliyorum . Dualarım sizinle ...
hus.277
Üye
Allahtan ümit kesilmez.Vade dolmadıktan sonra gerisi boş.İnşallah bir an önce iyileşip aramıza dönersin.Üzerimde varsa hakkın helal-i hoş olsun kardeş
CanKartaL
Emekli Yönetici
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Hakkımız varsa helal olsun. Keşke böyle uzaklaşıp gitmeseydin, aramızda kalsaydın, aklına estikçe şiirlerini bizimle paylaşmaya devam etseydin Hastalığın nedir, elimizden birşey gelirmiydi bilemiyorum ama dualarımızla yanındayız bunu bil. Rabbim tez vakitte sağlık sıhhat verir ve seni aramıza döndürür inşallah. Geçimiş olsun arkadaşım
SHS
Üye
o kadar konuştuk o gün gidiyorum dedim gitme dedin sen gittin, net yoktu giremedim kaç gündür olmadı bu yaptığın
ama nasıl olsa geri döneceksin buna yürekten inanıyorum, hemde gerçekten iyileşip döneceksin, Bro'nu bırakıp gidemezsin daha plânlarımız var
dualarım seninle, hakkımı da zamanı gelince helal ederim daha erken, çok erken, çok çok erken..
yasinzz
Üye
bu arada çok geçmiş olsun iyiki iyileşirsin allah acil şifalar versin üzücü bir durum
codblackops2
Üye
varsa hakkım helal olsun abi geri dönmen dileğiyle....
Oğuzhan
Üye
- - - Eklendi - - -
Ottoman Slap
Üye
tanimiorum ama Allah yardimcin olsun dualarimda artik sende varsin kardes