Bu son olsun; Son veda..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Benim paşam, canım abim ne kadar hakkım var ise hepsi helali hoş olsun.. Buraların sensiz bir anlamı kalmayacak. Seni iyiki tanımışım canım abim. Seni özleyeceğim abim. Fatih'imin de dediği gibi canımı iste veriyim abi. Neyse inşallah kurtulursun abim. Bekliyoruz

maxirabit

maxirabit

Üye
Çok iyi hatırlıyorum bunu önceden yine tekrarlamıştım kardeşim,hastalığı'nın yüzünden ama demiştim ki bir daha yapmasına gerek kalmaz herhalde gördüm ki,tekrarladın:/
Keşke yapmasaydın diyecektim de artık çok geçsomuru:

pelın_

[video=youtube;mIhI23gBBPQ]http://www.youtube.com/watch?v=mIhI23gBBPQ[/video]
bigün elbet bakıcaksın tekrar söylüyorum sana veda etmıycem bak bızım şarkımız ilk bizi tanıştıran şarkı geri geliceksin biliyorum ve buna inanıyorum

iyi uykular cengız içlarını düzenli iç
sigara içme olurmu
seni tanıdıgım günden beri sana dedıgım şeylerdı bunlar ben varmışım gıbı devma et bunları yapmaya ağlamıycam söz verdim çünkü geri geliceksin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İçimde öyle umut var ki abim geri geleceksin..Senin veda metinlerin değil abim geri dönüş metinlerin bu metinler inşallah...Dualarımız seninle..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
35 yaşima kadar cekmedigim cile dert kalmadi. Aylarca ilacli psikolojik tedavi gordum de kendimi hic bu kadar caresiz gormedim. Aglattin be kardeşim beni

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Sevgili dostum seni tanimiyorum ama bukadar seni seven varken ve herbirinin dua edicegini dusunursek cenabi mevlam kabul edecektir icimizden bir garibin duasini ve sagligina kavusursun insallah diyorum.
Cok acil sifalar ve sabirlar diliyorum.
Hozun arkada kalmasin ve hep buralarda seni dusunen birilerin olucagi sakin ama sakin unutma.
Kalplerimiz ve dualarimiz seninle ........

• Beğen
Tepkiler: HacKLess ve Tuba
pro.engineer

pro.engineer

Üye
Çok mesaj attım ama hepsini kapatmışsn abi. Dün gece konuşurken demiştim ya 2 kez diye 3 oldu oluyor da . . .

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu kadar karamsar bir şekilde ayrılman gerçekten benide etkiledi seni hiç tanımadım ama umarım sağlığına kavuşur dönersin ve seninle tanışma fırsatımız olur, bu kadar sevenin varken sende mutlaka döneceksindir zaten bundan şüphem yok allah acil sifalar versin kardeşim her ne kadar hakkım olmasada üzerinde, hakkım helal olsun dostum en yakın zamanda iyileşmeni temenni ediyorum.

ismail

ismail

Üye
helal olsun varsa tabikide.
Seni them olarak tanidim ve bende öyle kalcaksin :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
''Acı çekmek özgürlükse
Özgürüz ikimizde'

Bu Adam Allah'in Izniyle Gelecekk .! Tartisacagiz Yine Onunlaa ..

Bu Adam Varya Bu Adam .. Candir Bu Adam Cann ..
Bir Tanedirr .. Tek Caresizligi Allah'in Verdigi Imtihandir ..
Onuda Yenecek Insallah .. Insallah ..
Dua Edelimm .!

Tuba

Tuba

Üye
Sadece moral bozukluğundan dolayı açılan bir konu olduğunu düşünüyorum Allah'ın izni ile tekrar aramızda olacağını ümit ediyorum...
Anafor.CK yeniden aramızda olacaktır sadece biraz zaman iyi olacak inşaallah...Anafor.CK konuya bakma ihtimalini %1 de olsa ki daha yüksek bir ihtimal olduğu düüncesi içerisindeyim bir kaç kelime yazmak istiyorum ...

ben bende değilim...özür dilerim...
haberdar edilmek...tamam... bu sözler bir şeyi anımsatır İnşaallah ben zaman diyorum bekliyorum iyi olacak herşeyi Allah'tan gelen her derdin Allah'tan gelen bir çaresi de vardır ve senin en karamsar anında sabır ve duan ile herşey değişebilir keşke burada olsaydın acele ettin biraz :(

Bu konunun elveda değil kısa bir veda olmasını istiyorum....

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Samsunspor ve HacKLess
paradox07

paradox07

Üye
Geçmiş olsun kardeşim ya gerçekten çok üzüldüm.sakın ola Allah'tan ümidini kesme ve hastalığın günahları döktüğünü unutma."neden ben?" diye sorma,belki de senin imtihanın budur.Allah sabır ve şifa versin kardeşim.Allah'a emanet ol.:bye:

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Helali hoş olsun.. Senin için sağlık sıhhat rahmet diliyorum, inşallah dualarımız kabul olur..

ByRedox

ByRedox

Üye
helal olsun abi o kadar tanımasamda hakkım hellal olsun bu forum aile forumu sende bizim ailedensin insallah kurtulursun hatalık denen illetten

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Her ne kadar tanımasamda helal olsun umarız iyileşeceksin :(

MrTech

MrTech

Üye
Abim İnşallah geri dönersin.Bunu son vedan diye kabul etmiyorum,etmemde.İnşallah taş gibi geri dönersin.:ağlarım:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Allah sifalar versin. Helali hos olsun..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Rabb'im sana acil şifâlar nasip etsin Cengiz'im...

Forumda tanıdığım kardeş bildiğim bir dostsun, inşallah bu son olmaz ve seninle sağlıklı, hayat dolu günlerde yine konuşuruz...

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz ve sen de azimli bir kardeşimsin. Kendine çok iyi bak ve bizleri unutma, dualarından da eksik etme... Sen de dualarımdasın kardeşim.

Hakkım varsa helâl olsun, Sen de hakkını helâl et...

Şunu iyi bil ki maxicep'teki dostların olarak yokluğunda seni çok özleyeceğiz...

Allah'a emanet ol...

"Vedâlar gözle sevenler içindir, Çünkü gönülden sevenler ayrılmaz"

Hz.Mevlâna

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, DreaMagiC, jackalmami ve 2 diğerleri
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun... Hakkım varsa helal olsun. Allah şifa versin.

zaza

zaza

Üye
Sen bunu veda olarak görüyorsan beni çiğneyip eziyorsun anlamına gelir. Geri dönmezsen hakkımı helal etmem bilesin tamam maxiye girme msn'e girme, sosyal ağa girme ama hayatımızdanda çıkma... Biri gitti ansızın, diğeri gitti, eğer sende gidersen öbür tarafta iki elim yakandadır. Unutma sakın hasta olmayanda acı çeker ama farklı şekilde. Ben de hastayım ama bu ölümüme sebep olmazsa geçici. ALLAH hastalığı sevdiği kuluna verir niye diyeceksin; Çünkü insan hasta olunca yaratıcısını asla unutmaz hep ona sığınır. Bela neden hep masumlara gelir neden kötüler belalıdır? Sabrını, imanını ölçer ALLAH. Bilsem aileme yük olmayacam tez zamanda en kötü en kanserli hasta ben olmak isterdim. Ki çokta iyi bilirsiniz ben yaşamayı istemeyenlerdenim. Tez zamanda ayrılmak lazım. Ne kadar çok kalırsak o kadar çok günahkarız. Şimdi efendi gibi 90 gün sonra geliyorsan bana mesaj atıyorsun bidahada böyle şeylere kalkışmıyorsun yoksa bozuşuruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt