muratan_183
Üye
-
Konu Sahibi
-
4280 derken? 4850x2 demek istedin herhaldegta ü en son ekran ayarında en zorlu grafikte lıkır lkır oynabiliyorum Hatta Fraps la Vidyo kaydı yaparken bile kasmıyo(Ati Radeon Hd 4280X2 4GB)(İntel i7 .. 4.1ghz)(4gb ram) 102 ekran lcd 10+2 ses sistemi dehşet oluyor
ben ekran kartını alırsam zor alcam sız işlemci soluyosunuz xdgta sevmem zaten (sevsemde çalışmıyo ) ekran kartı uyar mı dedım sız anakarttan gırıp gta dan çıkmışınız çalışırmı benım bılgısıyarda onu soruyorum
Oyun meraklısıysanız 1 gb ekran kartından aşağı almayın derimileride çıkacak yeni oyunları da çalıştırabilsin
yaw sen 3 kart derken 3lü crossfreemi yoksa 1 4850 ve x2 olarak bahsettiğin şu 4280 mi.ewet ya yeni farkettim 3 ekran kartı takılıymış teki ati radeon hd 4580 diğerileri ati radeon hd 4280 x2 ye özel siparişle getirdim (namussuzlar 2 ay sıra beklettiler bide bunlar için anakart falan felan istediler bide onlar )
haklısın arkadasım sonra alıoz oyunları kuruoz açılmıo bi sürü uğraşıoz bastan pc alırken bunlara dikkat etmek lazım derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?