Bu sistem sizce nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceceli79

Üye
    Konu Sahibi
Bu sistem sizce nasıl
İşlemci AMD ATHLON II X2 255 DUAL CORE 3.1 GHZ 2MB 938P AM3 63.13 $
Anakart MSI AMD 740GM-P25 740G DDR3 1333 VGA GLAN RAID 0,1 16X 938P AM3 49.49 $
Ram HI-LEVEL 4GB (2X2) 1333MHZ DDR3 SO?UTUCULU PC RAM 36.87 $
Sabit Disk SAMSUNG 3.5 320GB 7200 RPM 16MB SATA II PC HDD H323HJ-322IJ-322HJ-321HJ-322GJ
Ekran Kartı POWERCOLOR 1GB HD4650 DDR3 128 BIT TV-OUT DVI HDMI ATI 16X 51.01$
Kasa FRISBY FC-A220B 400W LCD PANEL/ABS PLASTIK SIYAH ATX KASA 48.48 $
Monitör ACER P196HQVB 18.5 5MS LCD MONITÖR SIYAH 96 $
DVD Okuyucu SONY AD-7241S 24X DVD YAZyCy SIYAH SATA LIGHTSCRIBE

750 TL AŞMAYACAK ŞEKİLDE BİR OYUN PC TOPLAMAM GEREKİYOR BU SİSTEM SİZCE NASIL ARTILARI EKSİLERİ NE YARDIMCI OLURMUSUNZ

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
baya iyi toplamıssın 750 tl ye.Güzel kasa.

ceceli79

Üye
    Konu Sahibi
yani son bumu olur işlemci ram yada anakart uyumsuzlugu olurmu eklenecek yada düşürlecek bi parcası varmı
acemiyim cok bilgim yok bu konuda

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
uyumsuzluk olmaz

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ekran kartın biraz kötü gibi geldi bana ama bütçen için 750 demişsin. 750 tl ye ekran kartıyla birlikte oldukça iyi bence

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Ekran kartın biraz kötü gibi geldi bana ama bütçen için 750 demişsin. 750 tl ye ekran kartıyla birlikte oldukça iyi bence
yoo ekran kartı fena değil.Benim suan hd2600 pro bile her oyunu kaldırıyorsa bu daha iyi oynatır.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Anakartın özelliklerine bakmadım ama destekliyosa ddr5 almalı bnce :D

pcbilgisayarcı

pcbilgisayarcı

Üye
monitörle HDD begenmedim.. daha iyi bişeyler olsa iyi olurdu

T3KKRAL

T3KKRAL

Üye
Monutoru kesinlikle alma AOC al arkadasımda var kalite süper Acer sakın alma kardeşim fiyatıda biraz daha arttırabiliyosan 6850 falan bak super sistem olur :)

maradonahmet

maradonahmet

Üye
ekran kartını beğenmedim :D

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
wala 750 tl ye o pc çok iyi becermişin

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Öneri verim bi tane sistemini 64bit kurki 4gb ramı kullana bil yanı xp kurcaksan büyük ihtimalle ram 3.2gb göstercek o yüzden win7 64 bit işletim sistemi kurt 32 bit işletim sistemleri 3gb ve üstü ramleri tanımıyor

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
amd almanda ayrı bir avantaj olmuş eğer yenilemen gerekirse pc yi sadece işlemci alırsın örn: phenom x6 gibi gzl sistem

:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:naughty::naughty::naughty::naughty::yuru:yuru:yuru:yuru

Nazy

Nazy

Üye
Monitör ve HDD küçük onun dışında herşey stabil ve ekonomik

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
güzel toplamışsın bence de ama powercolor sorun çıkartabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt