Öneri bu sistem hakında yorumlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
bence bekle ddr4 ramleri :eller:
Drr4 ler düştü zaten vatana ama çok pahalılar -_-Arkadaşlar sonunda pc yi aldım ama konuda belirttiğim parçaların bi altını almak zorunda kaldım yani evdeki hesap çarşıya uymadı malesef :D
Amd fx 6300 işlemci
M5A97 R2.0 AMD 970 / SB950 AM3 + DDR3 2133MHz ( O.C. ) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
gskill 8 gb 1886 mhz ddr3 ram
R9 280 DUAL - X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
3.5 " 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
zalman z9 plus kasa
fps raider 80 plus 650 watt psu
AoC 23 " E2370Sd GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR full hdYorum yaparsanız sevinirim ama oyun performansı düştü herhalde böyle :/

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yok gayet iyi olmus keske guc kaynagi vs650 olsaymis

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bilgisayar 15-20 saniye erken açılsın ne bilim dosyalara çok hizli erişeyim diye 300-400 lira vermeyi ben şimdilik gereksiz görüyorun tabiki kişisel tercih meselesi
tabiki ama normal kullanımda bile i3 ssdli pcyi kullanmak senin bu 2 buçuk milyar para verdiğin kasayı kullanmaktan daha zevkli olur. Bu kasayı hard diskle öldürme. Ben ssd'mi Gtx660 ekran kartımdan bile çok seviyorum. 1 hafta pc kullanıyorsam 5 günü normal kullanım 2 günü oyun çünkü ve normal kullanımda imlecin dönmesini beklemek kadar sinir bozucu birşey yok. Hele pc ilk açıldığında kendine gelmesini beklemek ölüm resmen. Dediğin gibi kişisel tercih meselesi ama olurda birgün ssdli pc kullanırsan başını duvarlara vurursun :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Beyler pc yi şimdi açma fırsatım oldu cd driver yok malesef pc yi açınca-- reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key--
diye bi yazı geliyor ne yapacağım acil yardım windowsu usb üzerinden kuracağım cd driver olmadığı içinAcil yardım beyler fazla vakit yok

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Beyler pc yi şimdi açma fırsatım oldu cd driver yok malesef pc yi açınca-- reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key--
diye bi yazı geliyor ne yapacağım acil yardım windowsu usb üzerinden kuracağım cd driver olmadığı içinAcil yardım beyler fazla vakit yok
İşletim sistemi kurmadın mı ? İşletim sistemi kurman gerek, ya da eğer kurduysan hangisinden başlayacağını bilememiş PC :)

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız cd driver yok :D bu kasa süpriz oldu biraz o yüzden yani üzerinde takılı gelmiyomuş o yüzden netten baktım usb bellekle atılıyormuş sanırım qma nasıl olacak pek anlamadım senin bir bilgin var mı aydınlat beni lüütfennn :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Yalnız cd driver yok :D bu kasa süpriz oldu biraz o yüzden yani üzerinde takılı gelmiyomuş o yüzden netten baktım usb bellekle atılıyormuş sanırım qma nasıl olacak pek anlamadım senin bir bilgin var mı aydınlat beni lüütfennn :D :D :D
O zaman özele gel anlatayım, burayı da kirletmemiş oluruz :oke:

• Beğen
Tepkiler: deadboringQ7
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
yok doğru

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
11 bin watt psumu var

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ram ler normal ayrıca o ekran kartına darboğaz yapmadan besleyen işlemci fx8 8350 ve üstü minimum fx 8350 giddiyor o karta :yuru:yuru:yuru
Alakası yok. Fx 8350 R9 290x'e bile darboğaz yapmaz. Adamlar o işlemci ile 280'lere Crossfire bile yapıyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
iyi işlemcin var

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet arkadaşlar sistem bu :bigstar: iyi kötü öneri tavsiye gibi yorumlarınızı bekliyorum :sos
Anakartı Asus M5A97 Evo R2 al. Rami Corsair Vengeance al. Bu ramler AMD anakart ve işlemcilerle daha iyi çalışır. Senin aldığın ramler intel ile daha çok performans verir. SSD alacaksan eğer AMD'nin yeni model 560 Mb okuma ve yazma hızına sahip SSD'leri çıkacak onu bekleyebilirsin eğer beklemeyeceksen Samsung 840 Evo alabilirsin. Ekran kartına gelecek olursak R9 280 alacaksan eğer MSI iyi bir seçim olur. Ayrıca bu işlemcilere soğutucu almak farz. Stock fan çok ses çıkarır ve ısınır. Bildiğin ilahi okur yani. Onun için de CoolerMaster Hyper 212x iyi bir seçim olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Üst Alt