Bu Savaşı Kim Kazanır? (Microsoft&Google)

Sponsorlu Bağlantılar

Microsoft & Google ?

• Microsoft

Kullanılan: 15 51.7%
  • Google

Kullanılan: 14 48.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
PriZm

PriZm

Üye
Böyle birşey olacağını haftalar öncesinden wp forumunda yazmıştım ama karşılığında çok düzgün cevaplar almıştım! (!!)

Bu arada güldürmeyin insanı.Microsoft Google ve bütün hizmetlerine erişimi keserse zararlı taraf google değil Microsoft olur.Google varken kimse bing kullanmak istemez, Hotmail zaten eskidi, Drive denemelerime göre daha hızlı..

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Kim demis ya kimse bing kullanmaz? Adamlar bosami yapmis? Ayrica bilmeyenlere soyleyeyim microsoft bi ara erisimi kesmisti maps.google'a wp'lar icin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İki firmada birbirlerine muhtaçlar o yüzden iki firma da kazanacak siz kavga ettiğiniz ile kalacaksınız. Yorumlarınıza dikkat edin arkadaşlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Indirmeye izin vermese microsoft hakli google yapmamış biz yapalim insanlari magdur etmeyelim dedi derimde. İndirme özellikli youtube mu yapılır. Google sonuna kadar haklı istese dava bile acabilir bu konuda

Dava açarsa google ceza yer, çünkü yaptığı rekabeti baltalamak ve Amerika da bu işin cezaları çok ağır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Arada ankete'de oy verseydiniz iyiydi. :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Ben google'ciyim gökhan dayı :ehe

pRime.

pRime.

Üye

Dava açarsa google ceza yer, çünkü yaptığı rekabeti baltalamak ve Amerika da bu işin cezaları çok ağır.
Yoo nokia apple'a bal gibi amerika içerisinde dava açtı ve kazandı. kimse de ceza kesemedi.

- - - Eklendi - - -

Böyle birşey olacağını haftalar öncesinden wp forumunda yazmıştım ama karşılığında çok düzgün cevaplar almıştım! (!!)

Bu arada güldürmeyin insanı.Microsoft Google ve bütün hizmetlerine erişimi keserse zararlı taraf google değil Microsoft olur.Google varken kimse bing kullanmak istemez, Hotmail zaten eskidi, Drive denemelerime göre daha hızlı..

sen ısrarla dava açacak diyordun. dava açılmadı. sadece uygulamayı kaldırmasını istiyor.

- - - Eklendi - - -

ayrıca google'a tekelci pislik diyen arkadaşa baya bir güldüm. microsoft çok masum bir şirketmiş gibi sanki...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Google yedi cihani satin aldi. Windowmuş hotmailmiş nokiaymiş kaldi mi.
Microsoft doluya koyuyor almiyor bosa koyuyor dolmuyor. Lumia ile bir atak yapti o da fiss w8 cikardi geldigi gunden beri lanet ediyorum alete sahsen linux kurdum.
Zamaninda ibm i microsoft bitirdi, simdi microsoftu google bitircek.
Microsoft bitmez merak etmeyin google'nin androidi varken?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
it it'i ısırmaz diye çok güzel bir atasözümüz var. Bu konu da bir şekilde kapanır. Microsoft yaptıgının etik olmadıgının farkında ama google da malesef şikayet edemiyor. Zaten Larry Page konuyu yumaşatan ılımlı aciklamalar yaptı gecen geceki google konferansında.

• Beğen
Tepkiler: antdn, MrTech ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
it it'i ısırmaz diye çok güzel bir atasözümüz var. Bu konu da bir şekilde kapanır. Microsoft yaptıgının etik olmadıgının farkında ama google da malesef şikayet edemiyor. Zaten Larry Page konuyu yumaşatan ılımlı aciklamalar yaptı gecen geceki google konferansında.
Değerli yorumunuzla şeref verdiniz konuya efenim. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: MrTech

by-pegasus

Üye
google alır bence :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
fifty fifty

tapatalk

tapatalk

Üye
La YouTube a tarayicidan girilmiyo mu? Giriliyo ne bu dert

PriZm

PriZm

Üye
sen ısrarla dava açacak diyordun. dava açılmadı. sadece uygulamayı kaldırmasını istiyor.

- - - Eklendi - - -

ayrıca google'a tekelci pislik diyen arkadaşa baya bir güldüm. microsoft çok masum bir şirketmiş gibi sanki...
O da yakındır herhalde..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
La YouTube a tarayicidan girilmiyo mu? Giriliyo ne bu dert
Burada ki La!!! bana atfen yazıldıysa ki öyle olmadığını umuyor ve seni ivedi bir şekilde üsluba davet ediyorum sevgili Can.

Evet giriliyor, fakat neden orijinal Windows phone uygulaması varken tarayıcı kullanılsın ki!

tapatalk

tapatalk

Üye
Burada ki La!!! bana atfen yazıldıysa ki öyle olmadığını umuyor ve seni ivedi bir şekilde üsluba davet ediyorum sevgili Can.

Evet giriliyor, fakat neden orijinal Windows phone uygulaması varken tarayıcı kullanılsın ki!

La derken ortaya şive manasında

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
cozerler onlar meseleyi aralarinda

Üst Alt