Bu Samsung Star kaç TL eder..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Samsung Star kaç TL eder..?
Baştan söylüyorum satılık değil sadece fiyat aralığını bilmek istemem söz konusudur...

* Elimde Samsung Star var normal modeli s5233a iken servise gönderdiğimde S523AJVIL1 Ver. yüklenmiş(çift sekmeli)

* Sadece bi kere servis görmüştür nedeni ise dokunmatik ekran tamamen çalışmamazken komple yeni ekran takılmıştır. (bildiğin sıfır cihaz) Şu an tamamen çalışıyor hiç bir sorunu yok hatta eskisinden iyi

* Arka kapakta 2 üstte 2 ortada 2 de altta olan kasaya oturma yerlerinden 3 ü kırık haliyle kapakla fazla oynamaya gelmiyor hemen çıkıyor, yaşadığım şehirde bu telin kapağından satan bir telefoncu yok o yüzden alamıyorum yoksa kaçı kaç kuruş ki

* Hafıza kart girişindeki çıtçıtı bozuk ama hafıza kartını her türlü görüyor hatta çıtçıt boşa yapılmış gibi bişey dicem siz aldırmayın

* Üsttekiler dışında hiç bir yazılımsal hata veya eksiği yok

Nasıl telefon kullanmışsın be kardeş dediğinizi duyar gibiyim napalım kader işte ama bidaha asla olmaz

Benim Sorularıma Gelirsek ;
* Bir telefoncuyla takasa girsem fiyatı en yüksek ne yapabiliriz merak ediyorum

* Yada hemen satacak olsam kaç TL eder?

didyou

Üye
Yerinde olsam hiç satmam bi köşede dursun.Zaten sapa sağlam Star'lar bile 200 küsür lira ya felan giderken elindeki cihazı en fazla 100 tl ye satarsın.

bberkan

Üye
180 Tlye telefndan çok anlamayan bırıne rahat rahat satarısın

250 evet sağlam bir telefon ve sorunu yoksa 2. elciler bu fiyata alıyor

Yerinde olsam hiç satmam bi köşede dursun.Zaten sapa sağlam Star'lar bile 200 küsür lira ya felan giderken elindeki cihazı en fazla 100 tl ye satarsın.

Haklısın da hacım 100 TL bence az biraz yinede teşekkürler

180 Tlye telefndan çok anlamayan bırıne rahat rahat satarısın

Arayışlarım devam ediyor her şey için sağol

250 evet sağlam bir telefon ve sorunu yoksa 2. elciler bu fiyata alıyor

Hacım 250 ye biraz zor gibi bence millet yeni telleri görünce bu teli bu fiyata uygun görmüyor
Ayrıca tavsiye için sağol

didyou

Üye

Arka kapak kırık,ekran değişmiş,hafıza kartı girişi bozuk.Benim vericeğim fiyat maksimum 100 liradır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...