Bi De PNG Olmuyor 
INSTRUCTION TO CONVERT JPEG TO .MIF
1.DOWNLOAD SISUNPACKER---Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.OPEN IT PRESS FILE-- NEW PACKAGE---EMPTY PACKAGE
3.UNTICK 3RD EDITION AND TICK 5TH EDITION
4.PRESS CONTENT TAB IN IT(WHICH IS LEFT TO PKG)
5.PRESS ADD ENTRY AND CHOOSE ANY RANDOM .MIF(JUST TEMPORARY: U CAN DOWNLOAD IT FROM HERELinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
5.PRESS OK.
6.DOUBLE CLICK ON THE CONTENT.
7.A WINDOWS WILL OPEN WITH SOME "ENTRY 01 xxx KB" , NOW PAUSE, DONOT CLOSE ANY WINDOW JUST MINIMISE....
8.GOTOLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
9.UPLOAD A JPEG IMAGE U WANT TO CONVERT IT TO MIF
10. WITH IN 4 SECONDS U WILL GET THE OUTPUT IN SVG, DOWNLOAD IT.
11.NOW KEEP THE SVG FILE AND DELETE THE JPEG(NOW IT IS OF NO USE)
12.NOW OPEN THE MIIMISED WINDOW OF SIS UNPACKER
13. RIGHT CLICK ON THE CONTENT PRESS REPLACE AND SELECT UR .SVG WHICH U DOWNLOADED ONLINE AFTER CONVERTING.
14.CLICK OK
15.PRESS EXTRACT AND SAVE TO UR DESKTOP
16. NOW U WILL GET A .MIF IMAGE OF UR JPEG
17. ENJOY!!!
18. IT IS VERY SIMPLE BUT LOOKS COMPLICATED
19.JUST KEEP THIS PAGE OPEN AND WORK SIMULTANEOUSLY STEP BY STEP, IT IS VERY EASY
20.IF U WANT A VIDEO TUTORIAL LET ME KNOW....

png resmini mif yapamazsın. mif dosyasının içini açarsın eklersin ve ya mifin içinde olanla değiştirirsin.
Pat Diye ÇevrilemiyorBi De PNG Olmuyor
Anlatıma Göre Yaparsın
- - - Eklendi - - -
Yada Dm de Convert your desire jpg to mif Diye Ara Çıkacaktır..
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...eme-widget-yapimi-resimli-anlatim-717141.html
ben yapıwerem 10 dk kaya eklerim buraya 
ama png resimler bazen sorun çıkartabiliyo dene bakalım ekranda nasıl duracak artı png olduğu için düzenlenemiyo pro da o yüzden bu hali neyse öle kullanmak zorundasın yani rakamlar tam yerine oturmayabilir 
Konunun reklamı yapılmış sanki burada![]()

png resmi mif yapamazsın svg yapıp mif in içine gömersinben yapıwerem 10 dk kaya eklerim buraya
- - - Eklendi - - -
5 dk kada olduama png resimler bazen sorun çıkartabiliyo dene bakalım ekranda nasıl duracak artı png olduğu için düzenlenemiyo pro da o yüzden bu hali neyse öle kullanmak zorundasın yani rakamlar tam yerine oturmayabilir
![]()
deneyip yorum atcam şimdi
arka fonda ki siyah kısım önemli deil ben onu ayarlarım bana rakamların oturduğu beyaz kısımlar lazım sadece. bende bi bakayı bi tane flipclock ta aynısını görmüştüm sanırım ben bida uğraşayım şunu 
yalnız birebir aynısını bekleme yani ebat açısından sendeki geniş biliyosun symbian ın saati ince uzun ama model olarak aynısını yaptım
hatta ben bunu paylaşayım herkes faydalansın dim 

buyur kardeşim kullanıma hazır
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/glossy-style-digiclock-by-najanaja-720391.html

bide sunu dene bakalim olmusmu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız