Suyaka
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dunyada ilk gelistiren nokia oldu ama suan en arka siraya dusmeye hizla devam ediyor.
Cunku bir kararsizlik icinde Symbian,QT,windows ve megeeo ama heralde ha bir arada pyhton bulasmisti surunuyor tek kelimeyle.
Gercekten ben'ki nokia'yi tam 15 senedir kullanir ve takip ederim bilmedim icergi nerdeyse yoktur.Gerçekçi
Bu resimler nokia nın çok acil olarak birşeyler yapması gerektiğinin resmidir,hemde öyle sıradan falan da değil,bomba birşeyler,eğer bombayı patlatmazsa telefonları elinde patlayacak
Elinde patliyca kesinde bizim elimizdede patlamasin bakasana artik symbian program yapmak artik neredeyse az yani nokia'ya ama bir bakin android veya oburlerine ne prolar var valla.hele bir android magaza var ovi'ye 10 basar.Bu resimler nokia nın çok acil olarak birşeyler yapması gerektiğinin resmidir,hemde öyle sıradan falan da değil,bomba birşeyler,eğer bombayı patlatmazsa telefonları elinde patlayacak
Elinde patliyca kesinde bizim elimizdede patlamasin bakasana artik symbian program yapmak artik neredeyse az yani nokia'ya ama bir bakin android veya oburlerine ne prolar var valla.hele bir android magaza var ovi'ye 10 basar.
ben cihazın kalitesine vede işlevselliğine da çok önem veririm.uygulama 2.plandadır benim için.kaldıki benim n8 cihazım da 35 adet uygulama yüklü.bunlarında hepsi kullanılabilen uygulamalar.
----------Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:20:10 ----------
merak ettimde hangi uygulama lazım olduda ovide yok acaba
Mesela avrupada simdi yeni uygulama basladi "taxi.eu" diye internetten nerde olursan ol taxi geliyor internetten tikliyorsun o seni buluyor.ben cihazın kalitesine vede işlevselliğine da çok önem veririm.uygulama 2.plandadır benim için.kaldıki benim n8 cihazım da 35 adet uygulama yüklü.bunlarında hepsi kullanılabilen uygulamalar.
----------Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:20:10 ----------
merak ettimde hangi uygulama lazım olduda ovide yok acaba
Tabiki benim kadar kimse takip edemez nokia'yi ama ben kotulemiyorum sadece cok ileri giserken tokezledine kiziyorum.spb 3d çlktıda neoldu kaç kişi rağbet etti.kaldıki bellenin zaten ona ihtiyacı yok ram canavarı.bunu sen daha yakinen bilirsin.taksi uygulaması var hemde baya iyi ben bir ara yükledim.onca dini içerikli uygulama gördüm ama detayını bilmiyorum.şöyle bir etrafınıza bakının hangi markanın 5-10 yıllık telefonları hala insanların elinde...nokianın
Insallah ama olabilir.ötekiler kaale alınalı nekadar zaman olduki.ayrıca nokia son sözünü henüz söylemedi daha.n9,lumia vede 701 fırtınanın habercisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?