DarkredBlue61
Üye
Bir Kişiye Nasılsın Diye Sorduğunuzda Karşi Tarafta Sormalıdır.Sünnettir Mübarekler Bilginiz Olsun Aferin Benim Sayemde Sevap Point KazandınızHamdolsun.
Mübarek Kaç Git Kurtar Kendini
Bir Kişiye Nasılsın Diye Sorduğunuzda Karşi Tarafta Sormalıdır.Sünnettir Mübarekler Bilginiz Olsun Aferin Benim Sayemde Sevap Point KazandınızHamdolsun.
Neco sordu zaten bana.Bir Kişiye Nasılsın Diye Sorduğunuzda Karşi Tarafta Sormalıdır.Sünnettir Mübarekler Bilginiz Olsun Aferin Benim Sayemde Sevap Point Kazandınız
Bir Kişiye Nasılsın Diye Sorduğunuzda Karşi Tarafta Sormalıdır.Sünnettir Mübarekler Bilginiz Olsun Aferin Benim Sayemde Sevap Point Kazandınız

İlk olarak o sormuştuBir Kişiye Nasılsın Diye Sorduğunuzda Karşi Tarafta Sormalıdır.Sünnettir Mübarekler Bilginiz Olsun Aferin Benim Sayemde Sevap Point Kazandınız
Aynenİlk olarak o sormuştu
Hiko naptın?
neyi ne yaptımAynen
Hiko naptın?

Genel olarak naptın?neyi ne yaptım![]()
hayat işte yaşamaya devam ediyoruzGenel olarak naptın?

Şahanesin hikohayat işte yaşamaya devam ediyoruz![]()
NormalLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben çektim nasıl

Evet Şimdi Soruyorum Nasıl 
napim bugün köye gittim kapakları topladık gezdik tozduk çayımız içtik samsun a geri döndük işteŞahanesin hiko

Araç tofaş mı?Normal
Bunlarıda Ben Çektim Nasıl Diye Soruyomuyum?Evet Şimdi Soruyorum Nasıl
senin bunları çekme şansınNormal
Bunlarıda Ben Çektim Nasıl Diye Soruyomuyum?Evet Şimdi Soruyorum Nasıl

Kapak derken?napim bugün köye gittim kapakları topladık gezdik tozduk çayımız içtik samsun a geri döndük işte![]()
kabak yazım hatası olmuşKapak derken?
Tatlısını çok severim.kabak yazım hatası olmuş
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2001 Kartal SLX İtina İle SatılırAraç tofaş mı?
Amfi Önde Alpine Mid Takım Arkada 3 Yollu Hoparlör Bagajdada Subwoofer Kablosu İçin Hazır Tesisat Ön ve Arkada Ayrı Ayrı Araç İçi Kamera.Sesli Geri Vites Sensörü Bu Kadarmı Tabiyki Hayır + araç Çalınırsa Bişey Olursa Anında Nokta Atışı İle Bulma İmkanınızda Oluyor
Ha Bide Araç Temiz Kurşun Gibi Ok Ne Gelime
İşte Sonra Araç 10 Yıldırz Bizde 75 Bindeydi Aldığımızda Max 175 Bindedir Malum Km Sıfırlanıyor Aldığımızda 75 78 Bindeydi Şu Anda Sıfırlandı + 20.00 Kmde Yani 50.000 Km Yol Yaptık Muayane Daha yeni Yapıldıı Bi Daha 2018 De Kasko Mevcut.Neredeyse Tamamen Orjinal Araç 
Bal Dedinde Bal Olsada Yesekkabak yazım hatası olmuş
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tofaş sevicilere saygı duyuyorum ama bence pek güvenli bir araç değil.2001 Kartal SLX İtina İle SatılırAmfi Önde Alpine Mid Takım Arkada 3 Yollu Hoparlör Bagajdada Subwoofer Kablosu İçin Hazır Tesisat Ön ve Arkada Ayrı Ayrı Araç İçi Kamera.Sesli Geri Vites Sensörü Bu Kadarmı Tabiyki Hayır + araç Çalınırsa Bişey Olursa Anında Nokta Atışı İle Bulma İmkanınızda Oluyor
Ha Bide Araç Temiz Kurşun Gibi Ok Ne Gelime
İşte Sonra Araç 10 Yıldırz Bizde 75 Bindeydi Aldığımızda Max 175 Bindedir Malum Km Sıfırlanıyor Aldığımızda 75 78 Bindeydi Şu Anda Sıfırlandı + 20.00 Kmde Yani 50.000 Km Yol Yaptık Muayane Daha yeni Yapıldıı Bi Daha 2018 De Kasko Mevcut.Neredeyse Tamamen Orjinal Araç
Bal Dedinde Bal Olsada Yesek