AIS
Üye
yanlış bilgi verdin s6 ile note 4 eşit değil kiAhanda Adam Bildi İşte
Tebrikler Efenim
Adam Bildi Sen Hala Sallla![]()
ayrıca aynı yılın telefonu da değiller s6 2015 note 4 2014
Ben ona bakmadım bile. Resimlerin kalitesine bakarımyanlış bilgi verdin s6 ile note 4 eşit değil kiayrıca aynı yılın telefonu da değiller s6 2015 note 4 2014
s6 note 5 ile eşit![]()
İftiralara Bakyanlış bilgi verdin s6 ile note 4 eşit değil kiayrıca aynı yılın telefonu da değiller s6 2015 note 4 2014
s6 note 5 ile eşit![]()
Mübarek Yani Note 4 İle S6 Hemen Hemen Aynı Donanımlı Cihazlar Sayılır Fiyat Farkları 200 300 TL Var Yok Gibi Bİşi O Yüzden Öyle Dedim Bi Kere 
Adam KingBen ona bakmadım bile. Resimlerin kalitesine bakarım

iPhone 3GSÇok Attın Aşa İnS6 Dengi Bir Cihaz
Bişeyide Bulamadınız Ha
![]()
iPhone 3GS
İnanılmaz Bende Biliyorumasdfghj

Bende Özellikle Bunun İçn Paylaşmiştim Sahsen Beni Hayal Krııklığına Uğrattı Kaliteleri.Çok çok güzel çekmiş mide sanki merak ediosunz [emoji3]
Lenovo VİBE S1

Tahmin edin dedi ondan şiyaptıkÇok çok güzel çekmiş mide sanki merak ediosunz [emoji3]
Lenovo VİBE S1

Aman ne Tahmin YaptınızTahmin edin dedi ondan şiyaptık![]()

3310 bile olabilir dediniz?Aman ne Tahmin Yaptınız![]()

Ama Yukarıdaki Mübarek Üye Olmasa Bulamayacaktınız Yatın Kalkmayın Narkotik Yat Yat Yat3310 bile olabilir dediniz?![]()
2015 model demiştinAma Yukarıdaki Mübarek Üye Olmasa Bulamayacaktınız Yatın Kalkmayın Narkotik Yat Yat Yat

Şimdi Başka İşimiz Kalmadı Bunumu Tartişicaz "2015 model demiştin![]()

Tartışmayı sen başlattın diye düşünüyorumŞimdi Başka İşimiz Kalmadı Bunumu Tartişicaz "Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız" Uzun Zamandır İzlememiştim
_Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızSn İle Paylaştığım Halde Niye Baştan Alıyo![]()

Ne Fark Eder Yarıda Kalmiş Tadı Damakta Acida Olsa Demet Ders Olsundu Sanırım Neyse,Bencede NeyseTartışmayı sen başlattın diye düşünüyorum
Neyse![]()