Bu çok da mantıklı bir istek değil "bence". Neden derseniz, herşeyden önce ne yapmak istiyorsunuz? Bilgisayara veri yedeklemek mi, dosya alışverişi mi, bağlantı paylaşımı mı vs. diye bir liste uzayıp gidebilir ve şu an için bu uzayıp giden listede mevcut bağlantı yöntemlerinden hangisi, hangi isteğinize cevap vermiyor? Yani burada şu çıkıyor ortaya, böyle bir bağlantı türüne "henüz" gerek varmı? Çünkü bu şekilde bir bağlantının getireceği külfet hiç de az olmayacaktır. Mevcut bağlantı yöntemlerinde siz iki cihazın birbiriyle iletişimi sağlıyorsunuz, işin içine wi-fi özelliğini eklerseniz iki cihazın iletişimini üçüncü bir cihaz aracılığıyla yapacaksınız ki daha çok güvenlik açığı, daha fazla donanımsal ve yazılımsal uyum vs. Tüketicilerin de, siz ve sizin gibi düşünenler hariç, firmalara bu şekilde isteklerinde bir artış olmadıkça sanmıyorum ki böyle bir özelliği ekleyeceklerini yakın zaman içerisinde.
Saygılar.
Şu an için fazla vaktim olmadığı için araştıramadım yalnız "Telexy" isimli bir firmanın "SymSMB" isimli, geliştirilmesi durdurulmuş, programının kablosuz ağ üzerinden paylaşım sağladığını ve dosya yöneticisi olarak kullanabildiğinizi buldum. Daha fazla bilgi için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız