Yardım bu pc oyuna gidermi ?

Sponsorlu Bağlantılar

mrzstyl

mrzstyl

Üye
    Konu Sahibi
Beynim durdu artik bugun aksam veya yarin bimeksten bakip alicam bi tane fazla bütce yok 1500 1600tl civarı laptoplarda asagi yukari ayni sonradan ekran karti takarim ya ;)

MaxipmaN

Üye
Beynim durdu artik bugun aksam veya yarin bimeksten bakip alicam bi tane fazla bütce yok 1500 1600tl civarı laptoplarda asagi yukari ayni sonradan ekran karti takarim ya ;)
değişim zor ve maliyetli z510 modelini de bak

boran9999

boran9999

Üye
İlk postumdada vermiştim Asus'un X550JK-XO012D modelini işlemcisi i5 4200H (Haswell) Kullanılan grafik kart Nvidia GTX850 128bit. Fiyatı 1700TL oldukca cazip bir fiyata bence siz bunu bir inceleyin derim.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Banada önerme şansiniz varmı 3000 TL bütçe var en iyi gamer öneriniz varmı Tamamen oyun bilgisayarı olsun.

boran9999

boran9999

Üye
Banada önerme şansiniz varmı 3000 TL bütçe var en iyi gamer öneriniz varmı Tamamen oyun bilgisayarı olsun.

Benimde kullandığım msi GE60 2PC-400XTR i öneririm. Ama Gigabyte P27GV2-TR001D bendeki cihazdan çok daha iyi olduğuna inanıyorum HM87 chipset,Nvidia GTX860M grafik kart +ları. Yukardaki 2 notebooktan hangisi derseniz kesinlikle Gigabyte derim.
Birde Monster marka cihazlar var onlarada bakmanızı öneririm Kolay gelsin

ByKatre

ByKatre

Üye
boran en iyisinı demiş :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt