Bu Nokia Belle Güncellemesi Diğerlerinden Farklı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Fark yokki.

hakan_710

hakan_710

Üye
resme bakın face widgetinde 7. ayın 21 ini gösteriyo eski bi sürüme ait. konu kilit :locked: yeni bişey değil bu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam bunu söyleyecektim bu eski sürüm sanırım. ara simgesini daha önce farklı cfw lerde görmüştüm. yeni belle olamaz çünkü belle de klasör düzeni yok ve resimde görüldüğü üzere oyunlar klasörü ana ekrana eklenmiş. bu resmin benzeri nokia conversations da vardı belle nin ilk olarak tanıtıldığı günlerde piyasada dolaşıyodu (yani aylar önce)
Evet orda da görmüştüm şimdi başka yerde gözüme ilişti. CFW değil bence bu. Çünkü CFW konusunda geçmiyor.

slant1111

slant1111

Üye
menü tuşu falan aynı bende

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bendeki belleden tek farkı sebeke göstergesi burdaki daha belirgin

Navy Blue

Navy Blue

Üye
hiçbir fark göremedim ben :)

SilentOne

SilentOne

Üye
belki gelicek güncellemede ole olucak bellimi olur

osmanaltun

osmanaltun

Üye
Ben de ki Nokia 700 de hepsi aynı

----------Eklendi @ 01:38:32 ---------- Yazıldı @ 01:37:16 ----------

Bende ki Nokia N8 de ki de aynısı

tarxhn

tarxhn

Üye
benim c6 ile aynı fark nerde

muratay_35

Üye
benim n8 de aynı fark yoook :)))

n000k

n000k

Üye
ara simgesi farklı evet ama şunuda söyleyebilirim.. belle nin ilk çıkan sızıntılarından beri kullanıyorum hiç böyle ara simgesi yok.. hiçbir cfwde de yok.. yalnız şu varki format atınca tele attıktan sonra ilk açılışında bu simge birkaç saniyeliğine çıkıyor @ardaa arkadaşımızın dediği gibi ve bul diye bir simgede çıkıyor.. yalnız hiçbir çıkan ilk sızdırılan bellede dahil görmedim..bence gelecek olan güncellemenin grüntüleri olabilir.. <tabi güncelleme gelirse!!!!> ...

realplayer2

realplayer2

Üye
saat dakika fontu hackli cihazlarda ayarlanabiliyo ama yeni gelecek belle güncellemesinde bu tür görsel veya gözle görünmeyen hataların düzeltilmiş olarak gelmesi için mağaza her girdiğimde destek bölümünden nokiaya mail atıyorum herkes bu konuda duyarlı olursa bi noktada nokia çağrımıza cevap verecektir

ravenas

ravenas

Üye
Oradaki mesaj bölümüde değişik o nası olmuş öyle.
iştebu bölüm nası böyle benim telefonum c6-01 belle ama böyle mesajlaşma yok

benighted

benighted

Üye
bu whatsapp tan alınmış bi ekran görüntüsü olması lazım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

ben de bunu whatsapp a benzettim ama comminucator ın chat sistemi nasıl onu da bilemiyorum belki o da olabilir
bu arada Sensation ın dediği gibi menü simgesi olsun ara simgesi olsun farklı görüntülerde hatta NokiaBrowser var simgelerin içinde ve simge boyutları falan da değişik
ben bunun 607 öncesi bir sürüme ait resimler olduğunu düşünüyorum tarihler çok eski çünkü o tarihlerden bu yana yazılım deniyor olamazlar...

SilentOne

SilentOne

Üye
whatup beyler bu :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sensation,bildiğim kadarıyla bu symbian belle'nin eski sürümlerin üzerine yapılmış yama olması nedeniyle bu şekilde.Çünkü eğer tema efektlerini kapatır da müzik çalarda şimdi çalınıyor'dan geri yaparsanız yahut da rehberi açarsanız(tema efektlerini kapatıp) demek istediğimi görürsünüz.Bu sürüm tam oturmamış.O yüzden eski simgeler ile yeni simgeler çatışıyor.Görsellerde ise eski belle tasarımları olmalarından kaynaklanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt