Bu Nokia Belle Güncellemesi Diğerlerinden Farklı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu Nokia Belle Güncellemesi Diğerlerinden Farklı!
Bu ekran görüntülerini daha önce de görmüştüm dikkatimi çekmişti. Dikkatimi çeken şeyler saat, şebeke çekimi, saat widgeti, bazı widgetler, menü simgesi, ara simgesi ve daha birçoğu. Bunlar acaba Belle'nin gelecek olan yeni sürümünde mi ya da böyle olan model var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Dostnametr

Üye
CFW olabilir.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
aynı değil mi? .s

İncİnat

İncİnat

Üye
yeni sürümde cıkacak galiba sürüm numarası .625 di herhalde e6 resmi belle .625

slant1111

slant1111

Üye
Aynı gbi ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Örnek olarak sizde saat widgeti böyle mi yazı tipi olarak? Bende biri kalın biri ince

_ardaa

_ardaa

Üye
Tema olabilir mi diyesim var ama belki 607 sürümü böyleydi

Saat bende de öyle saat kalın dakika ince.

slant1111

slant1111

Üye
bende dakika ince ama o kadar da abartılacak birşey yok gibi

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Fark yok gibi :hmmm

Uqur5445

Üye
bende bişe farkedemedim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasıl fark yok arkadaşlar? Sizin telefonda şebeke çekimi simgesi, menü tuşu simgesi, saat widgeti ve ara simgesi böyle mi?

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Dostnametr

Üye
_ardaa

_ardaa

Üye
Çekim simgesinde pek fark göremedim saat farklı iki tarafta kalın yazılmış, menü bizde içi boş bunda dolu, ara simgesi böyle değil.

Yalnız ben telefonun dilini değiştirdim restart istedi tamam dedim restart attı telefon yeni başlarken ara ara simgesi bu resimde ki gibi oldu birkaç saniyeliğine hatta yanında birde bul simgesi çıktı sonra gitti.

• Beğen
Tepkiler: n000k
yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben bu konudan birşey anlamadım zaten bu resimlerdeki herşey forumda mevcut yeterki tel hackli olsun amaç hacksiz orjinal halini sormak ise bilemem tabi

Uqur5445

Üye
oyle olsa ne olur bole olsa nolur

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
nfc widgeti annadaki gibi

hakan_710

hakan_710

Üye
Nasıl fark yok arkadaşlar? Sizin telefonda şebeke çekimi simgesi, menü tuşu simgesi, saat widgeti ve ara simgesi böyle mi?

tam bunu söyleyecektim bu eski sürüm sanırım. ara simgesini daha önce farklı cfw lerde görmüştüm. yeni belle olamaz çünkü belle de klasör düzeni yok ve resimde görüldüğü üzere oyunlar klasörü ana ekrana eklenmiş. bu resmin benzeri nokia conversations da vardı belle nin ilk olarak tanıtıldığı günlerde piyasada dolaşıyodu (yani aylar önce)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Aşırı bir değişiklik yok ama farkettim değişikliği...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt