Bu Nedir !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Bu Nedir !!!
Arkadaslar nokia c7 kullanıorm. Telefonumun yeşil ısıqı patlamıstı. Ve 18 Ekımde telefonu nokiaya Verdım Ücret alıcak mısınız dedim Hyr Ücretsiz dediler. Buqnde KVK sitesinden Telefonumun durumuna baktım yani ypılmışmı yapılmamış mı Şöle bi yazı iLe karşılaştım

Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın incelenmesi sırasında yetkili servis dışında işlem gördüğü tespit edilmiş olup, tamir işlemlerine başlayabilmemiz için tarafınızdan tamir bedeli onayı beklenmektedir.444 1 585 müşteri hizmetleri numaramızı arayarak onay verebilirsiniz.Onay süreci 3 günü geçen ürünlerde iade süreci başlatılmaktadır.

ARKADAŞLAR BU YAZI NE ANLAMA GELİR. BİLGİLENDİRİRSENIZ SEVINIRIM.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimal şu anlama geliyor : Sayın Müşterimiz telefonunuzun tamiri yetki dışında olduğundan dolayı para ödeyeceksiniz 3 gün içinde ödemezseniz bozuk telefonu size kakalayacaz . :D

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
:D Ya Ama Servıs bana ücretsiz Dedi Ve bunun ıcın Servısın bunu oNaylaması Gerek Telefonu 18 Ekımde Verdım İstanbula Varma Tarihi 25 Ekim Yanı buqn 3 Gün oLuo İtiraz edicem BÖle olursa

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bencede edin hem beleş diyorlar hemde para istiyorlar

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Evt. ama Bunun Hkknda bana BilgiLendırme Gelmedı yanı ben KVK sitesinden Baktım.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Sanırsam bunun anlamı; kullanıcı hatasından kaynaklanan ve garanti şartları dışında kalan bir arıza söz konusu (sıvı teması gibi) tamir için ücret ödemen gerekli...

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Peki Servis bunun Onayını Verir Mı YapılMası ıcın ve Tahmınen Ne kadar tutar Sadece Yeşik Isıkın ıcındekı led patladı tuş çalısıor

TheMadness

TheMadness

Üye
Peki Servis bunun Onayını Verir Mı YapılMası ıcın ve Tahmınen Ne kadar tutar Sadece Yeşik Isıkın ıcındekı led patladı tuş çalısıor
alt panel de değişebilir. onay vermesi lazım. Senin C7 ile başın derde girdi bi düştün telefonun üzerine telefon pert. Geçmiş olsun

meg1ddo

meg1ddo

Üye
telefonun sahibi sensin senin onay vermen lazım tabiki, ücretsiz bi işlem olsa sana sormadan tamir ederlerdi ama işlem ücretli olduğu önce sana soruyorlar, ücretini bilemiyecem ama tahmini 25 tl civarı olur gibime geliyor, arkadaşın dediği gibi alt panel de değişirse ücret daha da fazla olabilir...

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
ama Bnı TelefonLa aramadılar Yanı ınsanın nerden aklına geLır Kı KVK sitesıne grmek hıc bılmeyen bırı olsa mesela

meg1ddo

meg1ddo

Üye
telefonu ilk teslim ettiğin gün sana bi kağıt belge gibi bişey vermediler mi? Vermiş olmaları lazım ve o belgede yazması lazım telefonun durumunu nasıl sorgulayacağın konusunda...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sayın müştermz para vermezsenz telefonu baska bi yerde yaptrn dyor sanırm :ehe gecms olsn dostum :aman2:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bunda anlaşılmıycak bişey yokki arkadaşım yetkili servis dışında herhangi bir telefoncuya açtırdın mı telefonu ? bundan bahsediyolar ve öyle bir durumda zaten garantiden çıkar istediğin kadar şikayet et yani bir sonuç alamazsın benden söylemesi.

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Hyr. Actırmadım Telefonda sorun cıktıqında nokia servısınden baska bi yer görmedı Telefon Bnım Ismımı fLn aldılar iste kayıt defterıne yazdılar

erhanercan

erhanercan

Üye
kvk işin kolayına kaçıyor önceden götürdüğün nokia servisindeki raporu ver yada bosver kvk yı gene goturdugun nokia shop a gotursene kvk ya bedava yapsalar tel vermem gene gider gerekırse para veririm baska yerde yaptırırım

kraldost

kraldost

Üye
kardeşim ya başka telefoncuya elletmişsin yada sen oynamış hırpalamışsın telefonu yada orda bir aceminin eline geçmiş telefon hırpalamışlar üstünden gelemeyince son çare böyle bir durum izahat ediyorlar

----------Eklendi @ 23:14:05 ---------- Yazıldı @ 23:09:30 ----------

ama ben senin yerinde olsam kaldiki basıma cok geldi üstesinden geldim sanada tavsiye ederim
gideceksin oraya telefonun ilk kullanıcısı benim faturanıda masanın üstüne koyacaksın bunlarıda tatlı bir dille değil üslubun biraz sert olacak tavuk gibi davranırsan onlar sana horoz kesilir v.s ben telefonumu kimseye vermedim hiç bir servis görmedi böyle bir problemden kaynaklanınca ilk size geldim sizden baskasıda müdahele etmedi sorumlusu sizsiniz ve kesinlikle bu sorunu çözmek zorundasınız
diyeceksin hak hukuk mahkemeden bahsetme sen aktiv bir şekilde sert bir uslup ile hakkını arayacaksın bak gör netice olumlu olacaktır kardeşim

Castiel91

Üye
Bence bunun anlamı dead flash attıınız için garanti dışı kalmıştır telefonunuz lütfen para ödeyiniz

TheMadness

TheMadness

Üye
Bence bunun anlamı dead flash attıınız için garanti dışı kalmıştır telefonunuz lütfen para ödeyiniz
Dead flash garanti dışı bırakmaz. Kaç kere dead flash attığım belleli telefonumu kvkya verdim telefonu düzelttiler hala garanti devam ediyor. Yazılımsal bir sebeple garanti dışı bırakamazlar.

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
telefonum tamamen mı garanti dısı kalmıs yoksa sdece bu olay ıcın mı iste bide telefonda güvenlık kodu sordu bılmıodm nokia ya verdım adam naptı telefona blmıorm nokia care telefonu acılmaz hale getirmıstı. Snra Nokia Shopa verdım. 2 Tane Nokia Care Var burda birine verdım Telefon acılmaz hale gtrdıler diqerıne ver dediler diğeride actı telefonu

bilgin_19

Üye
ara fiyatını söylüyorlar zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...