telefonu mu servis verdeim bu yazızıyı aldım ne anlama geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilgin_19

Üye
    Konu Sahibi
telefonu mu servis verdeim bu yazızıyı aldım ne anlama geliyor
Sayın Müşterimiz ; Cihazınızda sıvı teması tespit edilmiş olup ekonomik onarımı mümkün olmadığından dolayı kutulu değişim teklif edilebililr. İşlemlerine başlayabilmemiz için tarafınızdan ücret karşılığı kutulu değişim onayı beklenmektedir.4441585 müşteri hizmetleri numaramızı arayarak onay verebilirsiniz. Onay süreci 3 günü geçen ürünlerde iade süreci başlatılmaktadır.

spartuas

spartuas

Üye
şöyle : cihazın suya düşmüş. Öyle tespit etmişler. Kutulu değişim dediğine göre herşeyini götür yenisini verelim gibi.

bilgin_19

Üye
    Konu Sahibi
para ödeniyormu

cabal21

cabal21

Üye
parasını verceksin sana yenisini verecekler...

bilgin_19

Üye
    Konu Sahibi
tşkürler

spartuas

spartuas

Üye
kısaca telefonunu mesela 700 e aldıysan 700 tl garantiye ver sana telefonun yenisini vercekler. Dikkat et yuddışı çıkışlı telefonu vermesinler sana. Yurddışı telefon 500 diyelim 200 tl ceplerine kalır dikkat et. Çok gördüm.

bilgin_19

Üye
    Konu Sahibi
garntiyi girmiyor sanırım
illa para ödemeliyim.

cabal21

cabal21

Üye
ben olsam telefonu geri ister başka bir servise veririm...

bilgin_19

Üye
    Konu Sahibi
zaten 3 gün cvb vermsen gnderecekler.

celibar

celibar

Üye
Verdikleri numarayı ararsan gereken cevabı vereceklerdir.

SilentOne

SilentOne

Üye
verdikleri numarayı ara bi :D

emreipekci

emreipekci

Üye
işin saçma tarafı eğer su teması varsa bu garanti dışı birşey kullanıcı hatası sonuçta. yani değişim ya da para iadesi olmaz acaba onlar mı yanlışlıkla su döktü :ehe
senin yerinde olsam madem böyle dediler para iadesi isterim. sonuçta verilen parayla istersen yenisini alırsın ve muhakak fiyatı düşmüştür cebine para kalır. ya da alırsın başka telefon :oke:

spartuas

spartuas

Üye
işin saçma tarafı eğer su teması varsa bu garanti dışı birşey kullanıcı hatası sonuçta. yani değişim ya da para iadesi olmaz acaba onlar mı yanlışlıkla su döktü :ehesenin yerinde olsam madem böyle dediler para iadesi isterim. sonuçta verilen parayla istersen yenisini alırsın ve muhakak fiyatı düşmüştür cebine para kalır. ya da alırsın başka telefon :oke:
evet. bencde paranı iste :D

SilentOne

SilentOne

Üye
sen bi ara adamları sonra karar ver

mirzasinan

mirzasinan

Üye
ben 5800 suya düşürmüştüm verdim yaptılar ama müşteri memnuniyeti için bu seferlik yapıyoruz telefonunuz su temasından dolayı garanti dışı kaldı dediler bende hemen cıkardım telefonu elimden :D bakalım seninki nasıl sonuçlanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt