5800 kvk saçmalığı bir bakarmısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
    Konu Sahibi
5800 kvk saçmalığı bir bakarmısınız.
Telefonum Kendi Kendine kapandı hiç bi şekilde düşme veya çarpma gibi bi durum olmadı cfw yüklü olduğu için hata olmuştur dedim uğraştım yapamadım götürdüm kvk'ya cihaz takipde

Sayın Müşterimiz ; Cihazınızda kırık veya darbe hasarı tespit edilmiş olup, tamir işlemlerine başlayabilmemiz için tarafınızdan tamir bedeli onayı beklenmektedir. 444 1 585 müşteri hizmetleri numaramızı arayarak onay verebilirsiniz.Onay süreci 3 günü geçen ürünlerde iade süreci başlatılmaktadır.

deyip 80 tl ücret istiyorlar sizce bu doğrumudur ? ben yazılımdan oldu diye biliyorum çünkü çarpma veya düşme olmadı :S

anılbaran

anılbaran

Üye
hımm

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
    Konu Sahibi
mümkünmü düşme çarpma olmadan kvk nın bu açıklamasına uyan durum yazılım hatası diye düşünüyorum ben kendim alıp phoenix'i denicem olmazsa mecbur vercem geri :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
seni anlıyorum kardeşim.bende telefonumu ekranın çizgi çizgi olmasından kvk ya vermiştim,sonra ekranın çizgi çizgi olması gitti ama arka kapağımın dişlerinden birisi kırılmış,sim kart takma,çıkarma şeması bembeyaz olmuş halde aldım.ayrıca ilk açtığımda telefon ingilizce açılmıştı.

s_uzun

s_uzun

Üye
z3mh3r1 bende ankarada oturuyorum sen telefonu hangi kvk servisine götürdün ben necatibey caddesinde genpa var oraya gidiyorum şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım ablam kendi telefonunu falanda götürmüştü hiç bi problem çıkmadı hatta bugün gittim kulaklığımı bozdum içindeki teller koptu götürdüm verdim ertesi gün öğleden sonra hazırdı benim orda gördüğüm en büyük sorun işlem yaptırmak için sıra beklemesi uzun sürüyo o kadar...

senin telefon içinde; git telefonunu al kendin evde flashla telefonu yazılımdan kaynaklı bi sorun varsa bedavaya halletmiş olursun değilsede gidersin telefonculardan fiyat alırsın belki daha ucuza bi çözüm yolu bulursun bu arada geçmiş olsun

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
    Konu Sahibi
s_uzun ben ankara meşrutiyet'deki kvk ya vermiştim 80 tl diyince yaptırmayıp geri aldım telefonu kendim flash atıyım düzelirmi diye düşündüm phoenix sürekli sorun çıkardı jaf da da tamamlanmadı flash işi kvk garantili olduğu için genpa bakarmı bilmiyorum ama bu gidişle götürüp 80 tl ye yaptırcam elimden gelen birşey yok şu aşamada.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
tipik kvk sacmaligi iste

s_uzun

s_uzun

Üye
s_uzun ben ankara meşrutiyet'deki kvk ya vermiştim 80 tl diyince yaptırmayıp geri aldım telefonu kendim flash atıyım düzelirmi diye düşündüm phoenix sürekli sorun çıkardı jaf da da tamamlanmadı flash işi kvk garantili olduğu için genpa bakarmı bilmiyorum ama bu gidişle götürüp 80 tl ye yaptırcam elimden gelen birşey yok şu aşamada.

jaf emulatörle dene flashlamayı, ben devamlı yazılım değiştiriyorum phoenixle yapamıyorum jaf emulatör kullanıyorum. 80 tl az para değil hemen gözden çıkarma derim olmadı getir flashlamayı ben deniyim bide :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...